Dekorace

Malování podle čísel jako dekorace do bytu i zábava

Jak to funguje?

Malování podle čísel je opravdu pro každého, protože je to velmi jednoduché a úplně každý si dokáže namalovat obraz jako malíř. Stačí si jen koupit potřebnou sadu. Jedná se o sadu, kde najdete plátno, na kterém bude už předkreslený nějaký obraz, ale budou nakresleny jen jemné obrysy, ve kterých jsou vepsaná čísla. K této sadě dostanete také barvy, které budou očíslovány, a vás bude jen použít správnou barvu na správný úsek a dostanete ten nejlepší výsledek, který můžete použít jako krásnou dekoraci.

Cítit se jako malíř

Je dobrý pocit, když máte v ruce štětec a malujete na plátno. Míchání barev si sice nevyzkoušíte, protože dostanete už hotové namíchané barvy, ale rozhodně je dobré použít nějaký plášť, protože se klidně může stát, že se umažete. Pokud vás malování opravdu bude bavit, pak je dobré si pořídit i stojan a budete jako opravdový malíř. Někdy je přínosné vcítit se do nějaké, jiné role.

Zvíře nebo květiny?

Velkou výhodou je, že se nabízí mnoho různých sad, takže si můžete vybrat jakýkoliv obraz, který se vám bude líbit anebo hodit do vašeho domova, protože když obraz domalujete, klidně ho můžete nechat zarámovat a vystavit si ho kdekoliv doma, protože nepůjde poznat, že ho namaloval amatér. Ať už si přejete třeba jen nějaké zátiší s květinou anebo máte rádi zvířátka, stejně tak si lze zakoupit i sadu, na které bude nějaká příroda a podobně. Je opravdu z čeho vybírat, záleží na vašem vkusu.

Potěšte sebe anebo i své okolí

Obraz si můžete nechat a dělat si radost z toho, co jste vytvořili, ale stejně tak můžete obrazy namalované podle čísel použít jako dárek pro někoho blízkého, určitě daného člověka potěšíte, protože ručně vytvořené dárky jsou mnohem hodnotnější, zejména pokud jsou pro někoho staršího. Klidně můžete použít jako dárek i samotnou sadu. Je kouzelné, že tuto sadu můžete darovat jak dítěti, tak i babičce a přitom nic nepokazíte, ale naopak všem udělá stejnou radost.

S barvami to neumím

Když je obraz namalovaný barvami na plátno, vypadá jako obraz, ovšem nevýhodou je že si musíte udělat čas a místo, kde se malbě budete věnovat. Pokud máte chuť si třeba jen tak sednout k televizi na chvíli vypnout, můžete vyzkoušet malování podle čísel pastelkami, sice to nebude vypadat jako umělecké dílo, ale můžete si vybarvovat kdykoliv a kdekoliv a přitom to má stejný efekt, jako barvy.

Malování je kouzelné

Ať už se rozhodnete pro malování barvami anebo pastelkami, uděláte hodně pro sebe. Malování vás nejen uklidní, ale také vám ukáže jiný pohled na svět, což vám může pomoct rozvíjet se a to se může hodit třeba v práci, budete kreativnější a najdete třeba nové nápady, jiné řešení, které může být lepší. Samozřejmě, že malování není žádná magie, díky které byste našli nějaké nové schopnosti, to v žádném případě, ale dokáže v člověku probudit něco, co v sobě má, třeba z dětství. Anebo nemusí nic probouzet, jen stačí odreagovat se, například když děláte něco do práce už dlouho dobu, může se stát, že se zastavíte na jednom místě a nebudete vědět, jak dál, někdy stačí si jít aspoň na chvíli malovat, takže budete myslet na něco jiného a když se k práci vrátíte, nebudete mít problém vše dodělat.

Malování je krásný, někdy až kouzelný koníček a pokud vám to nejde, pak stačí najít jen jiný způsob, například malování podle čísel, protože díky němu budete během chvíle umělcem.

Obrázky malování podle čísel zde

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *