Dekorace

Módní odstíny

MODERNÍ kuchyně Nova Lack nápaditě kombinuje skříňky ve vysokém lesku s typy opatřenými dýhovaným povrchem. (Atelier Pedro)


VÝRAZNÉ závěsy protažené až na zem dokážou místnost opticky zvětšit. V tomto případě chrání francouzské okno v obývacím pokoji a brání nežádoucím pohledům zvenčí. (Foto: Bonprix)


Netroufnete-li si na výrazné barvy ve větší ploše, použijte je pouze na detaily.


ABY DÍVČÍ pokoj nepůsobil příliš „sladce“, zařiďte ho bílým nábytkem jednoduchých tvarů. (Foto: A. S. Création)


Fialová patří mezi módní barvy již několik let, ačkoli v našem konzervativním prostředí jí cesta na výsluní trvala déle než v zahraničí. V módní oblasti se dokázala prosadit rychleji než v interiérové tvorbě. Jednotlivé barvy z palety, v níž své místo našly fialková, temně růžová, borůvková, ostružinová a další podobné odstíny, spolu dobře ladí a dají se vzájemně kombinovat. Pokud se vám tyto barvy líbí, ale nechcete mít LADISLAVA MARKOVÁ, zařízení příliš nápadné, vyberte si majitelka společnosti E-color kombinaci s bílou, světle šedou či stří(www.e-color.cz) brnou. Troufáte-li si na odvážnější řešení, zkuste variantu s černým nábytkem a doplňky. Ta je však vhodná pouze do místností s dobrým denním osvětlením a nehodí se pro malé tmavé prostory. V každém případě je třeba postupovat citlivě a vzory používat se smyslem pro detail. Bytový textil raději vybírejte z jedné kolekce, a pokud si nejste jisti, poraďte se s bytovým designérem.
 

V PROSTORNÉ ložnici působí zajímavě střídání jednobarevných a vzorovaných ploch. (Foto: Rasch)


OBKLADY značky Atlas Concord dovedou z koupelny vytvořit naprosto nevšední prostor pro relaxaci. (Od 2195 Kč / m², Keraservis)

 

Zdroj: Náš útulný byt
 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *