Dekorace

Nový obchod s designovými doplňky To či to uvádí na český trh švédskou značku Bosign

Ta nabízí chytré designové doplňky, jako třeba polštář pod notebook na surfování Surfpillow, podnos na snídani do postele a podložku pod počítač v jednom s názvem Laptray či úložný set krabic Boxes na boty a kravaty a mnoho dalších funkčních nezbytností, které usnadní každodenní život. V To či to lze zakoupit také designové dárky od dánské designové ikony Normann Copenhagen, jako například minimalistické letadélko či přenosný gumový dřez, jež může být zároveň chladicí nádobou na šampaňské. Autorem interiéru prodejny To či to je student architektury Technické univerzity v Liberci Jan Fišer, o textilní dekorace se postarala kurátorka Markéta Vinglerová, která mj. přednáší na pražské UMPRUM. Doplňky z To či to lze zakoupit kromě kamenné prodejny také v e-shopu na www.tocito.cz.

 

To či to dále nabízí švédská závěsná svítidla od NUD collection ve tvaru obřích žárovek, pestrobarevné svícny a podložky pod sklenice Block Design, hodiny Sonodesign a mnoho dalších drobných dárků a doplňků do obývacích pokojů, kuchyní, koupelen a pracoven od Thelermont Hupton, Mustard a dalších značek. Mise je jasná – doplňky z To či to oživí váš domov, potěší vaše smysly či vaše blízké, svou praktičností ušetří váš čas a ještě k tomu skvěle vypadají.

 

Stockholmská značka Bosign, kterou To či to uvádí zcela nově na český trh, ve svých výrobcích kombinuje skandinávský cit pro detail s funkčností a šarmem. Výsledkem jsou produkty, které dělají i z těch nejobyčejnějších každodenních pomocníků elegantní designové společníky. Bosign nabízí praktické a potřebné věci, u kterých za pár dní zjistíte, že se bez nich neobejdete. Například kolekce Box od Bosign se skládá z průhledných krabic umožňujících mít neustálý přehled o kravatách, špercích, šátcích a dalších předmětech, podobné úložné boxy s větracími otvory jsou vytvořeny i pro úschovu bot. Při jejich ukládání tak odpadne trápení se s nevzhlednými papírovými krabicemi. Eleganci rázem získá s Bosign i surfování po internetu nebo snídaně v posteli, polštář pod notebook Surfpillow má totiž vrchní silikonové protiskluzové knoflíky, které odvádí teplo, takže nehrozí, že se počítač přehřeje. Potah lze z polštáře odepnout, a tím pádem jej lehce vyprat. Stejné výhody nabízí podložka Laptray, kterou lze navíc využít i jako podnos na jídlo, protože je vylepšena o celoplošný pevný povrch, který lze mít navíc i v elegantním a ekologickém bambusovém provedení. Na cesty si pak lze od Bosignu přibalit nafukovací ramínka, pouzdra na cestovní dokumenty nebo třeba cestovní nafukovací vaničku pro unavené nohy. Střídmý avšak propracovaný funkční design doplňků Bosign spojený s jednoduchou údržbou tak povznáší běžné činnosti všedního dne. Zakladatel značky Bosing Ulf Bystedt říká: „Produkty Bosign jsou esteticky příjemné, snadno ovladatelné, dobře konstruované a kromě funkčnosti vám přidají něco navíc – radost do života!“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *