Dekorace

Oživte jakoukoli místnost plakátem se zajímavým motivem

myloview.cz/plakaty/

 

 

Moře, hory, příroda

Milujete netknutá místa, která slibují nádherné pohledy na přírodní skvosty? Pokud ano, můžete si tyto krásné scenérie dopřát i přímo u vás doma. Zasněžené vrcholky hor mohou lákat třeba k lyžovačce v zimních měsících anebo k ochlazení v létě, když je venku teplota i přes 30 stupňů Celsia. Naopak v zimě se můžete ohřát pohledem na mořské břehy, šplouchající vlnky a silně svítící sluníčko schopné ohřát kosti kohokoli. Pokud si v obývacím pokoji nainstalujete na jednu ze zdí velký plakát třeba s fotografií národního parku. Pestré barvy laděné do zeleného odstínu a spousta zvířat. Přesně takto může vypadat plakát s motivem tropického deštného lesa. Trochu jemněji vypadají standardní lesy spadající do mírného klimatického pásu.

 

Usínejte jako v bavlnce

 

A co do ložnice? Motivů se najde obrovské množství! Co třeba vyobrazení měsíce doplněného o smrákající se oblohu a tmavý strom. Takováto ponurá, nicméně nikoli bizarní scenérie vypadá v ložnici hezky a usínání se může stát mnohem rychlejším a příjemnějším. Stejně tak do ložnice mohou patřit zajímavé erotické pózy lidí. Siluety postav se zajímavými barevnými kompozicemi vypadají neotřele a vyvolávají dojem romantiky, dálky, lásky a lidského porozumění. Pokud hodláte spíše snít a myslet na některé zajímavé věci, klidně si zvolte i abstrakce. Právě ony pomáhají nalézt ten správný nápad.

 

 

myloview.cz/plakaty/podle-interieru/kuchyn/

 

Ke kuchyni patří jídlo a pití

 

I kuchyňský prostor musí být co nejvíce osobitý. Právě proto je vhodné jej dokonale oživit třeba obrázky s motivy jídla a dobrého pití. Takové rozkrájené granátové jablíčko vypadá v kontrastu s hezkou utěrkou a jinými kuchyňskými komponenty moc hezky. Zajímavé jsou také plakáty s příbory. Ty ve zvětšené podobě budí příjemný dojem a dokreslují celkový design kuchyňského prostředí. Pokud spíše tíhnete ke kávě, není problém volit i menší obrázky s nápisy Cofee a tradičními obrázky. A co taková skořice ve zvětšené podobě? Když se kombinuje její klasická a mletá podoba, vypadá celý komplet neotřele.      

A co patří ke koupelně?

 

Ač by se mohlo na první pohled zdát, že v koupelně si vystačíte pouze s obložením a vhodně řešenými zařizovacími předměty, není to úplně pravda. Skutečně. Vana, sprchový kout, vhodně elegantně a funkčně řešené umyvadlo. To mnohým z nás stačí. Doplnění celého kompletu o vkusné plakáty se ovšem stoprocentně vyplatí také. A jaké motivy do koupelny volit? Poměrně něžně působí spoře oblečené ženy, které jsou nějakým způsobem propojené s vodou, koupáním a motivy, jež prostě a jednoduše patří k vykonávání každodenní hygieny. Hezké jsou i momentky, na nichž je zachycena voda z různých pohledů. Kapky působí romanticky. Důraz na detail se do koupelny náramně hodí. Zapomenout nemůžeme ani na obrázky mušlí a jiné motivy pojící se s vodou. Ty do koupelny prostě a jednoduše patří.

 

 

Velké, nebo malé plakáty?

 

To už je v podstatě úplně jedno. Skutečnost je ovšem taková, že současná doba je podřízena minimalismu. Pokud tedy volíte malé plakáty do vkusně vymalovaného pokoje se zajímavým nábytkem, celkový komplet vypadá moc hezky a vkusně. Barevně se navíc často dokážete trefit do těch správných odstínů, jež spolu mohou dokonale korespondovat. Ať už potřebujete jakékoli plakáty, na myloview.cz si určitě vyberete. 
 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *