Dekorace

Tvořme s Hornschuchem a potěšme sebe i své blízké

Starý web v novém stylu Vám přehledně a snadno ukáže, co můžete tuto sezónu v eshopu čekat! Katalogy, kolekce, motivy, rozšíření nabídek – to vše a mnohem více naleznete na www.HORNSCHUCH.cz .

Soutěž – oBydleni.cz si ve spolupráci s HORNSCHUCH.cz připravilo soutěž o zajímavé ceny. Více se dozvíš ZDE.

Jako první ze série nápadů, jak netradičně využít samolepící folie od firmy Hornschuch CS, jsme Vám představili ozdobné květináče, které dokážou rozjasnit každý interiér. Fotky těchto produktů si můžete prohlédnout níže.

Jako další přichází inspirace pro výrobu módních doplňků, kterou nejedna z nás zajisté ocení. Stačí trocha fantazie, a mohou nás zdobit roztomilé sponky, které si samy vyrobíme. Dozdobíme ty, které nám leží doma v šuplíku a uděláme z nich takové, které budeme rády nosit. Nebo Vám snad chybí pouzdro na uložení zrcátka, které má ostré hrany? Nechte se inspirovat výrobky, které jsme vytvořili my. Potřebujete jen nápad a samolepící folie. Levné náklady a vlastnoruční práce potěší ve výsledku. Ať to bude roztomilá mašlička, zdobící Vaši dcerku, či účelné pouzdro.

Těšte se na další nápady! Nejedná se pouze o šetření peněz či zkrášlení Vašich domovů. Nabízíme Vám především nevyčíslitelné bohatství, získané během sbližování – ať s rodinou či přáteli. Zkuste si při tvorbě zasoutěžit o nejlepší nápad! Ať vyhrajete či prohrajete – nikdo Vám již nevezme radost z času, který jste prožili a efektivně proměnili v zábavnou hru! A když nic jiného – alespoň můžete svým výtvorem udělat radost někomu dalšímu! Vždyť co potěší více – konfekční výrobek, či vlastnoruční tvorba? Ti z Vás, kteří jsou nakloněni druhé variantě, se tento rok mohou těšit na další ukázky z naší dílny!

Těšte se na mnoho novinek, které jsme pro Vás letos připravili!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *