Dekorace

Valentýn je za dveřmi, buďte připraveni

Vybrali jsme pro Vás svítidla různých hodnot, zejména pak lampičky a pocitová svítidla pro navození té správné atmosféry nejen o Valentýnu.

Dárek pro ženy
Ideálním dárkem pro ženu je romantická lampička s motivy srdce, která díky provedení cylindru s potisky typyckého symbolu lásky – srdce, dobře poslouží jako dekorace například v ložnici i jako funkční produkt při čtení oblíbené knihy. Při každém rozsvícení si na Vás pánové Vaše láska vzpomene, vždy kdy si vezme do ruky knihu, každý večer, každou volnou chvilku. Lampička za cenu lehce přesahující 400 korunovou hranici strčí do kapsy jakýkoliv jednorázový dárek, který již dále nevyužijete.

Dárek pro muže
Stejně prakticky můžete i Vy dámy obdarovat své mužské protějžky. Kvalitní stolní kancelářské lampy za zvýhodněné ceny vrámci naší Valentýnské akce již nyní k dispozici! Například kvalitní kancelářská stolní lampa Massive D51376 moderního designu a luxusního vzhledu hodící se na každý stůl. Lampa v kanceláři mimojiné odráží osobnost jejího majitele a dotváří prostředí kanceláře či pracovny. Chtějte, aby při každém jejím rozsvícení, si Váš partner na Vás vzpoměl a přitom mu poskytnětě kvalitní a funkční produkt, který i do budoucna bude mít svou hodnotu.

Dárek pro oba
Ideálním dárkem pro Vás oba, jsou pocitová svítidla od firmy Philips z řady LivingColors. Svítidla s moderním LED zdrojem, který dokáže produkovat škálu až 16mil. barev a díky tomuto jedinečnému svítidlu máte možnost nastavit si jakoukoliv barvu osvětlení dle nálady nebo zvolit program automaticky měnící barvy v nastaveném intervalu pro intenzivnější typy akcí a oslav!

Kupujte chytře a kvalitně i na Valentýna! Kupujte kvalitní, hodnotné a dlouhodobé dárky! Všechny svítidla s dostupností skladem ihned, ihned expedujeme! Chvátejte Kompletní valentýnská nabídka osvětlení zde

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *