Dekorace

Zpříjemněte si domov jedinečnými obrazy a oživte nudné stěny

Motivy, jaké si jen budete přát

Obrazy na stěnu do bytu i domu určitě patří. Bez nich jsou pokoje strohé, stěny pusté, vždy když někde pověsíte obraz, dodáte prostoru úplně jiný ráz.

Vybírat můžete např. ručně malované, tištěné, nebo obrazy s hodinami. Mezi ručně malovanými nechybí motivy jako abstrakce, lidé, jídla a nápoje či oblíbené krajiny, ale i další. Z široké nabídky tak hravě vyberete např. obraz na stěnu do kuchyně, kde se skvěle hodí obraz se zeleninou, bylinkami nebo kyticí ve váze. Barevné odlišení je bohaté, ať už chcete barevné pojetí laděné do modré, žluté či červené barvy, ručně malované obrazy vám nabídnou, co hledáte.

Do obývacího pokoje můžete zvolit např. tištěný obraz s motivem krajiny. Uklidňujícím dojmem působí kupříkladu obrazy Tater, jezer a řek či obraz lesa. Chcete-li být netradičnější, zkuste si prohlédnout obrazy s motivem savany, pouště, tropů či vesmíru. Do obývacího pokoje se ale skvěle hodí i abstraktní obrazy, ty podtrhnou moderní styl pokoje a naprosto vyniknou tam, kde je vybavení v jedné barvě, např. bílé. Představte si bílý nábytek, sedačku, plovoucí podlahu a na stěně umístěn nádherný netradiční abstraktní obraz laděný do zlaté barvy s názvem Světlá platina. Anebo jiný, pestrý, z něhož čiší energie a chuť žít s názvem Vintage zpěvačka. Ten se zvláště hodí do obývacího pokoje mladých párů, nebo těch, kdo si našli zalíbení v žití single.

Dodejte kouzlo ložnici

Není pravdou, že by v ložnici musely být umístěny jen obrazy, na nichž bude zobrazena láska, souznění a náznak toho, že v ložnici ulehají dva lidé, kteří k sobě patří. Velmi hezky působí, když stěnu ozdobíte obrazem plným barev, nebo něčeho, co je zobrazeno v detailu. Pokud třeba vyznáváte styl života s přihlédnutím k feng shui, mohl by se vám zamlouvat obraz s názvem Stylová kompozice Orchidej a relax. Čiší z něj klid, pohoda a není „křiklavý“, ale i přesto je dokonale výrazný.

Jestliže chcete ložnici osvěžit, cítit se v ní, jakoby přes ni stále proudil jemný vánek, podívejte se na tištěný obraz Wellness salon. K zakoupení je ve více variantách a projasněních. Můžete jej mít světlejší, kdy vyberete typ se slunečnicí, nebo tmavší s růžovou gerberou, přesto jsou oba typy velmi životadárné a jakoby lehké, povznášející atmosféru.

Nezapomínejte na vaše děti či vnoučata

Podíváme se, jaké obrazy by se hodily do pokojíků našich ratolestí, protože obraz na plátně do bytu zajisté patří, a to včetně dětského pokoje. Jestliže máte malé dítko, určitě jej potěšíte obrazy s oblíbenými hrdiny z pohádek, se zvířátky, vílami, kluci jistě ocení obrazy se superhrdiny nebo automobily a motorkami.

Jestliže máte doma teenegery, tady zkuste sáhnout po obrazech se zpěváky, kulturisty, slečny ocení obrazy v jemných barvách, např. abstraktní, nebo takové, jež jsou tematicky romantické. Velmi hezky působí i obraz, na němž jsou červené tenisky s bílými tkaničkami. Jde o velmi působivý a výrazný kousek, který se hodí do každého holčičího pokoje.

Pokud se poohlédnete po internetových stránkách, hravě najdete prodej obrazů na stěnu, z jehož nabídky si zajisté vyberete takový, který podtrhne ráz každého z vašich pokojů. Je skutečně jen na vás, jakou atmosféru chcete v tom či jiném pokoji vytvořit. Díky správnému obrazu se vaše pocity v místnosti skutečně změní. Neváhejte a podívejte se na webové stránky PerfektniObrazy.cz a vyberte vám i vašim dětem obraz, který bude korespondovat s vašimi pocity i rázem interiéru.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *