Dětské pokoje

Jak zařídit pokoj pro miminko

Čeká vás příchod nového miminka do rodiny a přemýšlíte, jak mu vyzdobit pokojík? Příchod dítěte je něco překrásného a mnoho rodičů řeší pokojík už od prvního dne, kdy zjistí, že je potkalo takové štěstí.

Jenomže jak zařídit pokojík aby byl moderní, ale zároveň i praktický?

Zde je pár skvělých tipů, se kterými budete mít nádherný a dech beroucí pokojík, ale zároveň bude stále praktický.

V jednoduchosti je krása

jednoduchy-pokojik-pro-miminko

Pokojík v neutrálních barvách je vhodný jak pro chlapečka, tak i pro holčičku. Neutrální barvy jako je šedá, béžová nebo bílá či hnědá mají navíc jednu velkou výhodu, můžete je kombinovat s jakoukoliv jinou barvou. Myslete při zařizování pokojíku pro miminko také na své pohodlí při kojení nebo uspávání a pořiďte si luxusní pohodlné křeslo.

Pokojík pro miminko inspirovaný přírodou

pokojik-pro.miminko-inspirovan-prirodou

Nechte se inspirovat divokou přírodou nebo okolím vašeho domu a zařiďte miminku překrásný pokojík s nádechem přírodních prvků. Nemusíte nutně volit dekor dřeva. Spojte to s minimalistickým stylem a zařiďte pokojík dle svých představ. Jednoduchý v neutrální barvě, která jde snadno kombinovat s prvky z přírody, jako jsou motivy zvířat, přírodní materiály apod.

Kreativní pokojík pro miminko

kreativni-pokojik-pro-miminko

Jste kreativní žena a ráda byste přenesla svůj talent i na své miminko. Zařiďte mi kreativní pokojíček plný barev, výrazných tvarů a dekorů. Zde nemá nic své pravidla. Jde o fantazii, zelená a oranžová? Proč ne? Ve světě kreativity a fantazie je povoleno vše. 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *