Dětské pokoje

Stolní lampičky pro Vaše školáky

Světlo na správné místo

Stejně jako ostatní kategorie svítidel, i stolní lampičky mají několik specifik, které by jste při jejich výběru neměli podcenit. Prvním z nich, je variabilnost lampičky, resp. Možnost svítidlo nastavit do polohy, kde bude osvětlovat žádaný prostor.  Pro tento účel, výrobci svítidel, vybavují lampičky několika klouby, díky kterým můžete svítidlo nastavit od celkového osvětlení celého stolu, až po detailní osvětlení pracovní plochy přímo nad sešitem či rozečtenou knihou.

Výborným zástupcem kategorie konstrukčně zdařilých a přitom výkonných pomocníků je stolní lampička, která svým provedením se hodí nejen do dětského pokoje, ale i do pracovny či kanceláře. Jde o lampičku výrobce Massive (67315/87/16), který se zaměřuje na velmi funkční svítidla při zajímavém designovém zpracování a to vše za velmi zajímavou cenu.

     

 

Lampička jako součást dětského pokoje

Další stránkou při výběru, je vyjma světelného zdroje, poskytující dostatečnou intenzitu osvětlení a možnost použití úsporné zářivky k dosažení ekonomického provozu, i designové/barevné provedení, které se hodí do interiérového provedení celého pokoje. Design, barva a tvar mají nemalý podíl na radosti z používání lampičky a získání tak správných návyků při práci, pro udržení zdravého zraku Vašeho dítěte.

Barevnou variantu dětských lampiček, zastupuje např. svítidlo Massive 66618/28/15, v růžové barvě, chcete-li 66618/46/15 v barvě zelené. Zářivé barvy těchto lampiček se jistě stanou zajímavým funkčním doplňkem vašich dětí.

  

Stolní lampičky v našem obchodě www.rajsvitidel.cz, nezastupují jen 2-3 produkty, ale je jich daleko více a liší se jak v provedení, barvách, použitých zdrojích, ale i cenách. U nás si zkrátka vybere každý a  pro ty, kteří nechtějí ztrácet čas, připravili jsme pro vás kategorii speciálně pro tyto účely – lampičky nejen pro školáky k výběru zde.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *