Elektronika

Aku nářadí nabízí pohodlnou práci a nezávislost

Aku vrtačka jako samozřejmost

Jedním z nejoblíbenějších nástrojů, bez nichž se v domácnosti neobejdete, je aku vrtačka. Vybírat ji lze v mnoha různých variantách. Klasikou je standardní provedení, které je určeno výhradně pro vrtání do měkčích materiálů. Jestliže potřebujete vrtat do pevného podkladu, pak se vyplatí vsadit spíše na vrtací kladivo, které disponuje mimo jiné také příklepem. Vaše práce bude mnohem pohodlnější, rychlejší a efektivnější. Optimální je k jakémukoli modelu nakoupit ještě náhradní baterie pro případ, že by vám došla energie. Spousta provedení vrtaček ale disponuje led diodami, jež ukazují momentální stav baterie, takže v průběhu činnosti víte, jak dlouho budete moci pracovat. S vrtačkou se bez problémů dostanete i do míst, kde není přípojka elektřiny. Pokud chcete ušetřit, určitě volte přímo šroubováky v sadě s mnohým příslušenstvím. Oceníte hlavně kompaktní kufříky obsahující vrtáky, bity a další nástroje patřící k vrtačce.

Aku svítilna usnadní práci v šeru

Mezi velmi praktické aku nářadí patří led svítilny. Většina garáží a dílenských provozů již dnes disponuje moderním led osvětlením, které je schopno pokrýt většinu interiéru dané místnosti. Do některých míst se ale světlo bohužel nedostane. I proto se vyplatí mít kvalitní led svítilnu, jež dokáže doslova divy. Vynikající využití najde především při opravách automobilů. Jestliže se dostanete pod vůz, je zapotřebí namířit proud světla přímo na jednotlivé součásti. Zjišťují se tak jednotlivé závady a také poškození. Typické je kupříkladu poničení výfuku. Zvolit lze standardní ruční svítilnu, anebo čelovou variantu. Prvně jmenované svítidlo je mnohem silnější. Pokud je navíc vybaveno magnetem, můžete jej upevnit velmi rychle kamkoli a práce s ním je kompaktní. Jinak není od věci pořídit si i čelovku. Ta nevyžaduje držení v ruce, takže si pouze namíříte světelný kužel na inkriminované místo a pracujete. Výdrž obou je maximální, jelikož led technologie má minimální energetický odběr.

Kompaktní aku šroubováky

V každém domácnosti je zapotřebí poměrně často utáhnout vruty, případně šroubky. Řešit každou takovouto činnost pomocí standardního šroubováku je pracné, pomalé a ve výsledku neefektivní. Jestliže si pořídíte například spolehlivý aku šroubovák Bosch, budete mít vyhráno. K utažení, nebo naopak povolení dojde bez zbytečného vydávání síly navíc a budete mít nástroj vždy po ruce. Stačí pokaždé pouze vyměnit potřebný bit a můžete se do bohulibé činnosti pustit. Na rozdíl od aku vrtačky má šroubovák menší rozměr, takže jej pohodlně uchopíte a po vykonání činnosti schováte.

Vyberte si jakékoli aku nářadí u specialisty

Ať už vybíráte aku nářadí jakéhokoli typu, můžete tak učinit v eshopu Naradi77. Jedná se o pražský internetový obchod, který nabízí velmi pestrý sortiment nejen nářadí na baterie, ale i veškerých elektrických nástrojů či standardního manuálního náčiní. Z dalších aku přístrojů jmenujme ještě multifunkční vibrační nástroje, jež dokážou řezat, pilovat, brousit, případně i děrovat. Samozřejmostí jsou i veškeré doplňky a příslušenství, mezi které patří propojovací kabely a především baterie. Těch je zde k dispozici velké množství o různé kapacitě.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *