Elektronika

iRobot představuje vysavače Roomba zcela nové série 600

Obr. č. 1: iRobot Roomba 660

„iRobot doposud prodal přes 8 milionů domácích robotů na celém světě díky tomu, že napříč celým portfoliem robotů na suchý i mokrý úklid si dává záležet na výkonu domácích pomocníků a také na tom, aby společnost iRobot přinášela pravidelné inovace,“ poznamenal Michal Škrábal, CEO společnosti iRobot.

Obr. č. 2.: iRobot Roomba 650

 

„Naši zákazníci chtějí produkty, které jsou vysoce kvalitní a zároveň fungují na základě nejnovějších technologií, proto vždy hledáme taková řešení, která naplní očekávání našich zákazníků. Roomba série 600 je výsledkem pečlivého výzkumu a zpětné vazby od našich zákazníků.“ Nová série 600 doplňuje vrcholnou sérii Roomba 700 a přibližuje efektivní robotický úklid ještě většímu množstvím lidí napříč celým světem.

 

Obr. č.3: iRobot Roomba 630, Obr. č. 4.: iRobot Roomba 620

 

iRobot Roomba série 600: Zážitek z úklidu od začátku do konce.


Robotický vysavač iRobot Roomba standardně používá patentovaný 3-stupňový systém úklidu, jež zajišťuje efektivní úklid vašich koberců, dlažby, či laminátové nebo dřevěné podlahy. Série 600 k tomu přidává technologii AeroVac s maximálně účinným sběrným košem, která je schopna vysát drtivou většinu nečistot z vylepšených kartáčů a zajistit dokonalé rozvrstvení nečistot ve sběrném koši.


Nová podoba čistící hlavy a sběrných kartáčů vychází ze zkušeností z robotických vysavačů nejvyšší série 700, kde se podařilo maximalizovat efektivitu úklidu a snížit např. počet vlasů či podobných nečistot zamotaných do kartáčů. Robotické vysavače iRobot Roomba série 600 jsou navíc navrženy tak, aby si poradily se zvířecí srstí či nepořádkem z koberců, a to mnohem efektivněji než předchozí generace robotických vysavačů iRobot.

 


Co přesně se změnilo?

 

  • Nová technologie AeroVac optimalizuje proudění vzduchu tak, aby se sběrný koš zaplňoval rovnoměrně. Tím se podařilo snížit frekvenci vyprazdňování koše.
  • Inovované kartáče a optimalizované proudění vzduchu zabraňuje zamotávání vlasů a dalších podobných nečistot do kartáčů, tím se redukuje údržba kartáčů z vaší strany a prodlužuje jejich životnost.
  • Série 600 přichází s vylepšeným moderním designem a několika novými barevnými variantami.

 

Doplňková charakteristika nové série 600:

 

  • Funkce načasování úklidu Vám umožní přednastavit Roombu tak, aby uklízela 7x týdně v době, kdy je to pro vás nejvíce vhodné. (Model 650 a výše.)
  • Nová série robotických vysavačů používá technologii úklidu a navigace v místnosti iAdapt, což je patentovaný systém softwaru a senzorů od společnosti iRobot. Pro dosažení dokonalého úklidu vysává Roomba každé místo vaší podlahy vícekrát.
  • Technologie Dirt Detect za pomoci akustických senzorů odhalí nejšpinavější místa, kterým se Roomba následně věnuje důkladněji.
  • Když je úklid dokončen, zajede Roomba automaticky do nabíjecí základny Home Base a začne se dobíjet.
  • Virtuální zdi slouží k vytvoření neviditelné bariéry, kterou Roomba nepřejede, což udrží robota v pokoji, který chcete uklidit a nepustí tam, kde uklízet zrovna nechcete.

Více informací o nové Roombě série 600 najdete na www.irobot.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *