Elektronika

To nejlepší pro vaše víno!

Proč si pořídit vinotéku?

Víno potřebuje konstantní teplotu, přítmí i správnou polohu. I když nejste majiteli vinného sklípku, tak si můžete dopřát dokonale vychlazené víno přímo doma. Stačí si pořídit domácí vinotéku. Domácí vinotéky se dnes stávají běžným a zajímavým doplňkem interiéru.

Jak vybrat tu pravou?

Základním kritériem je velikost vinotéky. U značky Hyundai si můžete vybrat z několika typů. Pokud doma nemáte zrovna stoletou zásobu, ale chcete mít několik svých oblíbených vín vždy po ruce, plně postačí vinotéka na 12 lahví. Na větší množství vína se již vyplatí pořídit si vinotéku na 32 lahví a je možné zvolit i kompromis pro 18 lahví.

Promyslet byste také měli, zda vám v domácnosti postačí model s jednou chladící zónou. Pokud máte v úmyslu podávat červené i bílé při správné teplotě, vyplatí se investovat do vinotéky s funkcí Dual zone .

Pro nastavení 2 různých teplot v jednotlivých zónách pro bílé a červené víno.

Máte malý byt? Nevadí.

Vinotéky značky Hyundai jsou nabízeny v 5 modelech v různých velikostech – můžete si tak vybrat model s rozměry, které Vám vyhovují. Snadno se Vám tak vejdou i do menších bytů. Vinotéky Hyundai jsou k dostání již od 2799 Kč, tudíž nezatíží ani Váš rozpočet.

Stává se tak i ideálním dárkem na Vánoce pro všechny milovníky kvalitního vína.

Dárek pro Vás – zaplňte si vinotéku kvalitním vínem

Ke každé zakoupené vinotéce Hyundai získáte navíc poukaz v hodnotě 300 Kč na nákup vína v největší online vinotéce v ČR na www.vino-klub.cz .

Můžete si tak pořídit jednu, dvě láhve nebo rovnou zaplnit celou vinotéku a udělat si tak zásobu vín a bublinek na oslavu nového roku.

Více informací na www.hyundai-electronics.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *