Finance

Nebankovní půjčky jsou dlouhodobě výhodnější

Rychlá půjčka prostě na cokoliv

Instituce poskytující nebankovní půjčky nabízejí produkty pro podnikatele i běžné občany. Rychlá půjčka je určena pro expresní vyřešení nahodilých životních situací. Je vyřízena během pár chvil a neotravuje zdlouhavým papírováním. Pokud však chcete financovat své tajné sny, je pro vás osobní půjčka se zástavou nemovitosti skvělou volbou. Doba splácení je 1 – 25 let a úroková sazba se pohybuje od 13, 99 % p. a. Výše úvěru je poskytována do 60 % zástavní ceny nemovitosti. Bojíte se své finanční existence? Určitě vás potěší možnost odložení splátek.

Podnikatelský úvěr je trošku něco jiného

Úvěr pro podnikatele a společnosti slouží pouze pro rozkvět podnikání. Je využíván především ke krytí krátkodobých potřeb, zakoupení modernějšího vybavení, strojů a materiálu. Podnikatelé ho uplatňují také pro investice do nových technologií anebo marketingu. V tomto ohledu lze počítat s dobou splatnosti 1 – 20 let, úrokovou sazbou od 11, 99 % p. a. Strop půjčky činí 60 % zástavní ceny nemovitosti. Podnikatelský úvěr padne jako ulitý každé firmě.

Konsolidace půjček je v kurzu

Chytrý produkt, konsolidace půjček, pomůže rodinnému rozpočtu. Když už nestíháte pravidelně platit měsíční splátky, vyzkoušejte právě konsolidaci půjček. Existuje více druhů, ale vždy se můžete spolehnout na úspěšný výsledek. O zmiňovaných finančních službách se dočtete více na internetových stránkách Asisteam s. r. o.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *