Jak se staví dům

Jak se staví dům: Milion šel do kapsy Labajovcům

Cesta k vyhlášení vítězů pořadu Jak se staví dům byla rozhodně trnitá a na poslední chvíli se v ní objevila zásadní překážka: žádní zájemci o koupi domů. Tato potíž ale na druhou stranu dala jedinečnou příležitost divákům, kteří po celou dobu nemohli do soutěže prakticky nijak zasahovat. Teď mohli rozhodnout o tom nejdůležitějším – o vítězi. Z veřejného fóra na stránkách pořadu Jak se staví dům už to sice zavánělo jistotou, že musí vyhrát pár č. 2, ale do popředí se drali také Jirka s Míšou, kteří Labajovým šlapali na paty. Skalní fanoušci Olgy s Pepou se rovněž nenechali zahanbit. Rozhodnuto tedy předem nebylo nic a o to bylo všechno napínavější.

A jak finále Jak se staví dům dopadlo? Kdo si odnesl o půl milionu víc než ostatní? Výherních 500 000 Kč si nakonec přece jen vysloužili Libor a Martina Labajovi. A vítězství to bylo opravdu drtivé, což potvrzuje fakt, že z celkového počtu zaslaných smsek získal tento pár celých 81 %! Druhé místo obsadili Míša s Jirkou s 16,5 % hlasů a pomyslnou bronzovou medaili si odnesli Pepa s Olgou s pouhými 3,5 %.

Martina s Liborem měli z vítězství velkou radost, i když předem jistí si jím rozhodně nebyli. „Ve vítězství jsme ve skrytu duše samozřejmě trošičku doufali, to přiznáváme, ale hodně nás překvapilo, že jsme vyhráli až tak bezkonkurenčně. Čekali jsme, že nám budou Míša s Jirkou v počtu hlasů trochu blíž. Určitě ale máme velkou radost a děkujeme všem, kteří nás podporovali,“ uzavírá celý designový a stavební příběh Libor Labaj.

Poslední 15. díl pořadu Jak se staví dům můžete shlédnout zde:

Další informace naleznete na stránkách www.jssd.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *