Jak se staví dům

Jak se staví dům: Patroni se pustili do práce na stavbě

Už v minulém díle jsme viděli, jak si práci naplánovali a jak se poprali s hrubými stavebními pracemi. Dnes budou svůj úkol dokončovat, termín předávky se totiž neúprosně blíží. Martina s Liborem ale dostanou pomocníka – do jejich domu totiž poprvé vstoupí jejich patron Gábina Partyšová. Uvidíme, jak Gábina dokáže přiložit ruku k dílu a jaké další benefity bude schopná pro Martinu s Liborem zařídit. Můžeme prozradit, že bude na co se dívat. Gábinu totiž uvidíme nejen v montérkách při práci, ale především nám předvede své vyjednávací schopnosti; jakmile půjde o výhodné nákupy, nebude u nich Gábina chybět.

Také zbylé dva páry budou mít plno práce, Pavel Cejnar jim zadá nový úkol. Olga s Pepou se pustí do designování hned dvou koupelen najednou, Míša s Jirkou také dostanou dvě místnosti – dětský pokoj a pracovnu. Také Míša s Jirkou přijmou pomoc od svého patrona Petra Lesáka, který se bude snažit jim chvíle strávené na stavbě co nejvíce zpříjemnit.

Jako kontrolující designérka k Martině a Liborovi přijde designérka pořadu Jak se staví sen Simona Fritz, její názory a hodnocení budou obzvlášť zajímavé. Na konci epizody se můžete těšit na předání místností Martiny a Libora. Nechte se překvapit, jak se předvedou tentokrát.

Nenechte si ujít stavební show Jak se staví dům již tuto neděli v 18:00 na Primě!

Další informace naleznete na stránkách www.jssd.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *