Jak se staví sen

Jak se staví sen: A co děti, mají si kde hrát?

Patrik a Martina Wolfovi žijí se svými malými ratolestmi ve vilové čtvrti na předměstí Hradce Králové, přestože ani jeden z nich odsud nepochází. On je finanční poradce z Prahy, ona veterinářka původem z Moravy, ale i přesto si dnes oba své rozhodnutí odstěhovat se z Prahy do klidné hradecké zeleně vyloženě pochvalují. V poslední době jim však schází prostor, kde by mohla celá rodinka nerušeně trávit společné chvíle. Ale jak ho v malém domku vytvořit?

Designéři Marta Eftimovská a Eduard Pázler tentokrát budou nejprve stát před hlavní otázkou z oboru stavebnictví. Je možné zbořit stávající příčku, která dělí dva pokoje, a vytvořit tak jednu velkou multifunkční místnost? A podle čeho se dá zjistit, která zeď se v domě bourat smí, a která ne? Neohrozí se bouracími pracemi stabilita celého domu? Zdá se, že si naši odborníci na design budou muset nechat poradit.

Zatímco si mladá rodina užívá vířivky, bazénu, sauny a krásného panoramatického pohledu na Orlické hory v penzionu, v jejich příbytku se asi budeme muset uchýlit k demoliční akci a strnout přebytečnou zeď. Ale co takhle ji ještě předtím nechat zkrášlit uměleckými výtvory místních dětiček?

Jak vlastně celá přeměna nakonec dopadne? Ocení majitelé domku prostornou místnost, kde se současně schází kuchyně a společenská místnost, navíc i s dětským koutkem? Jak všechny funkce vkusně a nenásilně skloubit do jednoho prostoru? Nenechte si ujít další díl stavební show Jak se staví sen, v pondělí 14. září ve 21.20 na Primě!

Více informací naleznete na stránkách www.iprima.cz.

Na další článek pořadu Jak se staví sen se můžete těšit opět příští týden.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *