Jak se staví sen

Jak se staví sen: Mladá rodinka ve stoletém domě

Jan Halamka a Hana Peštová jsou mladý pár, který si před pár lety osudově padl do noty. Dnes vychovávají společně v Praze dvě malé děti – Haničku a Danečka. Před čtyřmi lety se Jan rozhodl pro koupi domku, do jehož rekonstrukce vložil veškeré úspory a navíc i svůj volný čas. Dům si totiž rekonstruuje tento povoláním policista vlastními silami, což se někdy odráží v nedodržení předpisů bezpečnosti práce.

Jan je totiž sice velmi pracovitý, ale občas je mu pojem bezpečnosti práce trochu cizí, a tak se při pracích na domě, jež provádí v doprovodu svých pomocníků z řad přátel, občas dopustí nějaké té nepatřičnosti. A to pak může ve stavbě doslova pěkně zajiskřit – třeba právě z elektrického vedení. Jak na to budou reagovat designéři?

Novopečená designérská maminka Anička Lacová a s ní Tomáš Marx dostanou tentokrát za úkol kompletní rekonstrukci kuchyně a dětského pokojíku. Ten je poměrně malý, a tak se bude muset leccos vyrábět na míru, což je samozřejmě časově náročné. A co teprve zarovnání podlahy, která se výškově u místností liší? Zdá se, že čas bude tentokrát opravdu tlačit na pilu a sami designéři budou mít při přeměně práce až nad hlavu.

Na to, jak nakonec všechno zvládnou, či nezvládnou, se diváci mohou těšit již v pondělí 5. října od 21.20 hod na Primě při sledování dalšího dílu show o bydlení Jak se staví sen!

Více informací naleznete na stránkách www.iprima.cz.

Na další článek pořadu Jak se staví sen se můžete těšit opět příští týden.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *