Jak se staví sen

Jak se staví sen: Moderna i retro v atypickém domku

Početná rodina Čechova žije v domečku ve Staré Huti a jejím snem je nový obývací pokoj. Původní místnost je totiž zařízena jako směsice různých stylů, ať už se jedná o retro nebo o venkovský nádech, který reprezentuje dominantní schodiště. Přesvědčí designéři majitele o nutnosti jeho renovace?

Proměňovaný prostor je tentokrát především prostorovou výzvou, neboť má rozlohu 47 metrů čtverečních. Je v něm jídelní část, pracovní koutek a relaxační zóna. Designéři se rozhodnou pro radikální proměnu původní dispozice. Jaký budou mít k takovému zásahu důvod?

Čechovi mají rádi přírodní materiály, a proto doufají, že nový interiér nebude působit chladně a ultramoderně. Líbí se jim čisté linie a rádi by měli v jídelní i relaxační zóně dostatek místa pro rozrůstající se rodinu. Jaké originální řešení zvolí designéři? A proč je výhodné uplatnit v interiéru princip kontrastu?

V rámci tohoto dílu nebude chybět ani tradiční návštěva celebrity. Tentokrát nahlédneme do oblíbené místnosti Zdeňka Podhůrského.

Elegantní proměnu rozlehlého obýváku mohou diváci sledovat již v sobotu 18. září od 18.00 hod. na Primě.

Více informací naleznete na stránkách www.iprima.cz.

Další článek pořadu Jak se staví sen uveřejníme opět příští týden.

Přinášíme Vám online videa pořadu Jak se staví sen!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *