Jak se staví sen

Jak se staví sen: Přírodní inspirace v interiéru

V domě žijí mladší manželé Korosovi a starší Frühaufovi. Byť by se zdálo, že něco takového nemůže dělat dobrotu, rodiny vypadají spokojeně, všichni pečují o dům a o klidný život. Do pořadu přihlásila rodiče Daniela Korosová. Prostřednictvím proměny jejich nevyhovujícího obývacího pokoje a ložnice v jednom jim tak chtěla vyjádřit svůj dík.

Rodinný domek postavil svépomocí pan Vratislav Frühauf v 80. letech. Vybavení prostor o svém původu hodně napovídá samo. Obývací stěna s nezbytným sklem či koženková dveřní zástěna prozrazují nemodernost a sama majitelka označuje tento styl výstižně jako retro.

Měnit se bude tentokrát obývací pokoj, který zároveň slouží jako ložnice. Manželé by si přáli především pohodlnou rozkládací sedačku a všechno vybavení ladit do přírodních odstínů. Jejich snem je krásná ložnice právě v přírodním duchu, takže by rádi viděli na stěnách například béžovou, zelenou či hnědou barvu. Vyhoví jim extravagantní designérská dvojka v požadavku útulné atmosféry?

Jak vnést do interiéru moderní vybavení a zároveň sepětí s přírodou uvidí diváci v dalším díle Jak se staví sen už v pondělí 7. prosince od 21.20 na Primě!

Více informací naleznete na stránkách www.iprima.cz.

Další článek pořadu Jak se staví sen uveřejníme opět příští týden.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *