Jak se staví sen

Jak se staví sen: Proměňte náš panelákový byt na něco, co není panelák

Ivana Hundová (63 let, sociální pracovnice ) přišla i se svou maminkou Jarmilou, které je 83 let, o rozlehlý byt ve vile na Ořechovce. Po nátlaku restituentů se musela dvojice odstěhovat ze zelené čtvrti na sídliště. Byt měl máloco společného s velkorysou vilkou, a tak se Ivana v rámci zvětšení prostoru pustila do bourání panelových příček. Nestačilo to, a tak se rozhodla věnovat své mamince Jarmile krásný dárek. Přihlásila se do pořadu Jak se staví sen.

Jarmila Hundová (83 let) má omezenou pohyblivost a nedoslýchá. Přesto je duševně velmi aktivní a mezi čtením se občas ráda podívá na televizi, a tak je pro ni divácké pohodlí důležité. Čeká nás tedy proměna panelového obývacího pokoje, který vznikl ze spojení dvou původních místností. Nebude chybět vytvoření univerzálních knihoven, které poslouží také jako parapety, vestavění nových skříní a celková prostorová vylepšení.

Během realizace se bude muset Ivana s maminkou přestěhovat do penzionu. Po návratu z penzionu ji ale čeká opravdu krásné překvapení. Kromě zcela nového obývacího pokoje najde doma i moderátora pořadu Svět 2009. Honza Kudláček si totiž mezi přinášením zajímavých zpráv z celého světa našel chvilku a stal se patronem proměny pro paní Jarmilu. To ale není vše. Čeká tam ještě jedno velké překvapení.

V tomto díle se objeví i zbrusu nový designér architekt Martin Čeněk. Byť promoval teprve nedávno, už má za sebou odbornou praxi v několika zemích: Francii, Belgii a Itálii, která je navíc jeho druhým domovem. Sám vládne třemi jazyky: angličtinou, francouzštinou a italštinou. Ze všeho nejvíce preferuje bílou barvu a obdivuje italskou architekturu 60. let. A jak se projeví „nová krev“ v již čtvrté řadě pořadu Jak se staví sen? Co bylo pro paní Jarmilu velkým překvapením?

Uvidíte již ve čtvrtek 15. ledna ve 21.15 na Primě!

Obývací pokoj PŘED

Obývací pokoj PO

Více informací naleznete na stránkách www.iprima.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *