Jak se staví sen

Jak se staví sen: Multifunkční pracovna ve stoletém bytě

Mladý pár už několik let žije ve společné domácnosti, kterou se snaží ze všech sil plnohodnotně vybavit, ale zatím bez úspěchu. Jejich byt se nachází v historickém secesním domě z roku 1893, a tak jsou jeho největší předností vysoké stropy. Budou pro designéry výzvou k neobvyklému řešení, nebo spíše překážkou?

„Byt jsme dostali prázdný a provizorně ho vybavili starým nefunkčním nábytkem. Postupně jsme vybudovali některé místnosti, ale teď potřebujeme poradit s pracovnou a obývákem,“ komentuje výchozí stav Marek. Trefí se designéři akčnímu páru do noty?

Původní pracovna alias „trucovna“ je vybavena směsí starého a nového nábytku a najdeme tu i posilovací stroj. Je to zkrátka místnost, kde se sešlo, co dům dal. Úkol designérů je rozčlenit prostor do několika zón – pro práci, cvičení, odpočinek i zábavu. Navíc musejí vytvořit i nové úložné prostory, protože Eliščin šatník už volá o pomoc. Jak vkusně rozdělit místnost na tolik odlišných oblastí? A jak se může zabydlet ve starém bytě moderní exotika?

Vznik multifunkční pracovny v historickém domě čeká na diváky již v pondělí 3. května od 21.20 na Primě!

Více informací naleznete na stránkách www.iprima.cz.

Další článek pořadu Jak se staví sen uveřejníme opět příští týden.

Přinášíme Vám online videa pořadu Jak se staví sen!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *