Jak se staví sen

Jak se staví sen: Moderní duše obrovského obýváku

Mladistvý a teprve se rodící společný rodinný život volá po svém místu k žití v zastoupení Michaely Doubravové a Milana Peroutky. Tento pár je spolu už několik let, ale teprve teď se chystá k sestěhování. Před tím si však musí poradit s oříškem ve formě obýváku. Zatím se mu totiž obloukem vyhýbají. Jaké mají představy o svém budoucím centru v bytě?

Prostor, který si přejí přetvořit, je v současnosti zimní zahradou s velkými, do zahrady otevřenými francouzskými okny, terasovou dlažbou na podlaze a otevřeným krbem. Jak mu designéři jednoduše změní tvář?

Designéři budou pečlivě naslouchat vkusu zamilovaných a podle něj pak vytvoří interiér snů. Ten se tentokrát ponese ve stylu elegance, minimalizmu, funkčnosti a kontrastu tmavých a světlých ploch. Jak takové výrazné prvky v interiéru skloubit?

K mládí patří odvaha, a ta nechybí ani těmto majitelům. Designérům proto vzkážou, že se jim líbí nezvyklé detaily. Jak si to profesionálové na krásné bydlení vysvětlí? Kam až bude sahat jejich odvaha? A jak se dá vyhrát s led-diodových osvětlením?

Sledujte elegantní mladistvou proměnu již v sobotu 11. února od 18.00 hod na Prima family!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *