Kuchyně

Jak zařídit bílou kuchyni

Bílá kuchyně – funkční i krásná

Každá kuchyně by měla být nejen hezká, ale i funkční. Co se týče vzhledu kuchyně, je barva právě tím faktorem, který zásadně ovlivňuje celé její konečné působení. Pokud máte menší kuchyni, je bílá barva ideální právě pro vás. Světlé barvy, hlavně bílá, prostor opticky zvětší a současně prosvětlí.

Bílá barva se může zdát na první pohled jako nepraktická – jsou na ní vidět všechny nečistoty i šmouhy. Na druhou stranu je to i výhoda bílé barvy, protože vás to bude nutit k udržování čistoty. A čistá bílá kuchyně vypadá opravdu úžasně. Nehledě o tom, že jsou k dostání i materiály v bílé barvě, na nichž minimálně zmíněné šmouhy vidět nejsou.

Bílá je dobře kombinovatelná

Výhodou bílé barvy je i fakt, že ji lze velmi dobře kombinovat se všemi barvami, na které si jen vzpomenete. To samé platí i o použití nejrůznějších materiálů či interiérových stylů. K získání industriální kuchyně přidejte stěny či strop s přiznaným betonem, kovové prvky a odhalené elektroinstalace. Provensálského stylu dosáhnete použitím masivnějších kousků nábytku a světel fialové barvy. Použitím kamene a dřeva bude vaše kuchyně působit útulně a hřejivě, lesklé plochy dodají kuchyni na eleganci.

Hodí se téměř kamkoliv

Když vše shrneme, bílá kuchyně se hodí všude tam, kde je prostor menší. Hodí se však i tam, kde s ním šetřit nemusíme. Vybírat lze v matném i lesklém provedení, každé působí naprosto jinak. Kombinovat barvy můžeme dle nálady – to samé platí u materiálů i interiérových stylů. Když skříně opatříte úchytkami, nebudou tolik ušpiněné z běžného sahání.

Jak zařídit bílou kuchyni

Jak zařídit bílou kuchyni

Jak zařídit bílou kuchyni

Jak zařídit bílou kuchyni

Zdroj: https://donpedrobrooklyn.com/white-kitchen/

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *