Bazény, sauny, vířivky

Ve vlastním bazénu se můžete koupat ještě letos

S čím vlastně začít?

Než si sjednáte schůzku s odborníky nebo se vydáte přímo do obchodu, měli byste zhruba vědět, kam bazén dáte a jaké rozměry požadujete. Rozmyslete si hloubku i tvar. Plánujete se koupat s celou rodinou? Pořádat bazénové párty? Skákat do bazénu? Tohle všechno vezměte v úvahu.

Samostatnou kapitolou jsou pak materiály. Můžete si vybrat z široké škály, většinou nejspíš ani nebudete tušit, jaký je mezi nimi rozdíl. Proto se nebojte ptát – jednak prodejců, jednak lidí, kteří už s vlastním bazénem mají zkušenosti. Sázkou na jistotu se zdá být například nový materiál Albistone od společnosti Albixon. Slibuje odolnost vůči vyblednutí i mechanickému poškození, životnost je až 50 let. Přečtěte si více na https://www.albixon.cz/bazeny/albistone-novy-material/, třeba vás zaujme.

Na co dále ještě myslet?

Na všechno kolem. Nebudete totiž pořizovat jen bazén, ale i spoustu dalšího příslušenství. Rozhodně se vyplatí investovat do zastřešení, které vám prodlouží koupací sezónu až o několik měsíců. Nezbytná je kvalitní filtrace, bazénová chemie, do větších bazénů pak i speciální vysavač. Ať vám hezky dlouho vydrží v původním perfektním stavu.

Nechcete-li na nic čekat, podívejte se hned na web firmy Albixon, která nabízí kompletní vybavení pro všechny milovníky domácích vodních radovánek. V rámci tzv. quattro setů prodávají vše v jednom od jednoho dodavatele – viz https://www.albixon.cz/sety-quattro/. Nečekejte do příštího roku, koupejte se už letos!

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *