Koupelny a toalety

Bezbariérové sprchy v úrovni podlahy

Proto jsou v současné době nejen velmi populární, ale opravdu praktické bezbariérové sprchy v úrovni podlahy. Ty nabízejí nebývalý komfort a zároveň elegantní řešení odtoku vody.

Úskalí běžných sprch

Však to jistě sami znáte a vzpomenete si, jaká nebezpečí skrývá taková sprcha, respektive klasický sprchový kout. Neboť ten, aby voda z něj netekla do celé koupelny, je vybaven soklem. A při vstupu i výstupu je třeba jej překročit. Sokl však je nejčastější příčinou zranění dolních končetin v koupelně. Zakopnout, či smýknout se po něm je příliš snadné.

Vstupovat do mokré a kluzké vany s oblým dnem je rovněž velmi nebezpečné. A to jsme ještě nevzpomenuli na Vás, dříve narozené, pro které jsou tyto překážky mnohokrát téměř nepřekonatelné samy o sobě.

Bezbariérová sprcha snadné řešení

Bezbariérová sprcha v úrovni podlahy vyřeší všechny výše zmíněné příklady nebezpečí. A jistě si sami vzpomenete na další příhody a zranění, jaká se Vám v koupelně přihodila. Bezbariérová sprcha Vám umožní bez jakéhokoli překračování vstoupit do sprchového koutu, nic není třeba překračovat, není oč zavadit.

Odtok vody je vyřešen důmyslnou šachtičkou uloženou v podlaze. Ta přes sítko zachycuje odtékající vodu a zároveň brání jejímu šíření do celé koupelny. Jediné co je třeba zachovat je minimální spád podlahy 2%, jen tak voda bude odtékat. To vše je ale důmyslně vyřešeno systémem KERDI-LINE dodávaným společností Detalon, s.r.o. .

Ohromný užitek bezbariérové sprchy

Jak už jsme řekli v úvodu maximální funkčnost prostoru ve Vaší koupelně, respektive sprchovém koutu, oceníte v každém věku. Za mlada oceníte skvělý luxus za dostupnou cenu moderní vzhled bez rušivých elementů a zbytečných stavebních prvků. Ve vyšším věku oceníte především praktický aspekt bezbariérové sprchy, kdy se Vám bude velmi pohodlně vstupovat, a nebudete se muset obávat zranění. Nehledě na ten fakt, že bezbariérové sprchy v úrovni podlahy jsou skutečně použitelné i pro tělesně postižené. Jen jsou vybaveny jinou ergonomií.

Navštivte naše prodejní centra v Praze a Břeclavi, kde Vám systém bezbariérových sprch rádi předvedeme a vše vysvětlíme. Podáme Vám rovněž informace o servisu, připravíme kompletní návrh a doporučíme vhodnou montážní firmu včetně stavebního dozoru. V případě, že si bezbariérovou sprchu přejete vybudovat sami, či jste firma a chcete si zvýšit odbornost, rádi Vám poskytneme odborné školení.

Prodejna Břeclav – Detalon s.r.o.

U Nemocnice 3372/8, 690 02 Břeclav 2

telefon: +420 739 379 696

e-mail: breclav@detalon.cz

Po – Pá: 7:30 – 17:00, So: 7:30 – 12:30

Prodejna Praha – Detalon, s.r.o.

Novodvorská 994/138, 142 21 Praha 4

telefon: +420 239 047 600

e-mail: info@detalon.cz

Po – Pá: 7:30 – 18:30, So: 8:00 – 13:00

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *