Koupelny a toalety

Elektronický bidet ušetří místo i peníze

Byly doby, kdy se na toaletu chodilo na dvůr. „Kadibudkám“ už naštěstí dávno odzvonilo a splachovací WC se stalo samozřejmostí. Stejně jako dostatek toaletního papíru. Utírání intimních partií toaletním papírem ovšem nepatří k těm nejhygieničtějším, nejmodernějším ani nejkomfortnějším způsobům.

Mnohem příjemnějším způsobem, jak se po vykonání potřeby očistit, je použití bidetu. Dávno již nejde jen o výsadu bohatých. Bidety se postupně stávají běžnou součástí našich domácností, podobně jako kdysi splachovací toalety.

Elektronický bidet: Šetří místo i peníze

Výhody bidetu jsou nesporné – kromě zmíněného komfortu a zvýšení osobní hygieny vám také ušetří výdaje za toaletní papír a už se vám nikdy nestane, že vám toaletní papír dojde a vy se nebudete mít čím utřít. Navíc je umývání vodou šetrnější k životnímu prostředí.

Jenže kam s bidetem, když bydlíte v malém panelovém bytě? Elektronický bidet nabízí jednoduché řešení. Nemusíte nic kopat, vrtat a bořit. Stačí, pokud si elektronický bidet namontujete místo vaší stávající záchodové mísy. Jedná se tedy o přídavný bidet, který uspoří místo. Další výhodou je, že po vykonání potřeby nemusíte nikam přesedat a pohodlně se očistíte.

Očištění bidetem nestudí ani nebolí

Říkáte si, že zůstanete u toaletního papíru, který je sice méně hygienický, ale zato příjemně měkký a nestudí? To ale umívání v bidetu také ne! Moderní elektronické bidety mají pochopitelně nastavitelnou teplotu a tlak. Vše si jednoduše přizpůsobíte svým potřebám. Navíc jsou vybaveny i speciálním programem pro děti – nebojte, bude je to bavit!

Více informací o elektronických bidetech najdete na www.elektronickebidety.cz.

Více informací o elektronických bidetech najdete na www.elektronickebidety.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *