Koupelny a toalety

Komplet v koupelně

Podle zvyklostí a potřeb si tak totiž můžeme najednou obstarat mýdelník (na pevné mýdlo), dávkovač na tekuté mýdlo, kelímky na zubní kartáčky, dózy na dentální nitě a další potřeby pro ústní hygienu, nádobky na odličovací tampony, krabici na kosmetické kapesníčky, háčky na ručníky, bezpečnostní madla do vany, sprchového koutu (případně ke klozetu), držáky na ručníky, odpadkový koš s poklopem a další doplňky.

Vše v jednom designovém provedení. Pokud je součástí koupelny WC, dobrý prodejce nabídne i držák toaletního papíru, nádobu s WC kartáčem, zrcadlo nástěnné i zvětšovací (stojací nebo na pohyblivém rameni), osvětlení, poličku, případně box na časopisy.

Vzhled i počet doplňků ve vaší koupelně se odvíjí od individuální potřeby uživatelů. Ale ať už se rozhodneme pořídit do své koupelny doplňků hodně, nebo málo, řídit bychom se měli jedním pravidlem: všechny pořizujeme v jednotném tvaru i barvě a ze stejného materiálu.

Vycházíme přitom z tvarů umyvadlových, sprchových, vanových baterií! Když se rozhodneme pro baterie střízlivě hranaté z kartáčovaného nerezu, nehodí se k nim mosazné retro barokních tvarů. K oblým bateriím patří oblé dózy a podobně. Zkrátka vždy volíme podle hesla „Svůj k svému“.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *