Koupelny a toalety

Koupelna plná vůní

To potvrzuje testování provedené nezávislým dermatologickým institutem. Pokud se kapička suchého spreje dostane na kůži člověka, produkt působí podobně jako klasický deodorant.
Nejen vzduch, ale také textil lze takzvaně osvěžit. Zvolenou vůní lze osvěžit prostor v koupelně, případně textilní koupelnové doplňky, předložky, závěsy nebo ručníky.

Osvěžovače – zejména různé oleje – vyráběné z přírodních látek bývají dražší i náročnější na používání, a není se čemu divit. Například získat z přírody jeden litr velmi žádaného esenciálního oleje z meduňky znamená destilaci pěti tun této rostlinky! Oleje vstupují do těla kůží přes lymfatický a imunitní systém a také inhalací přes plíce, tedy přes krevní systém. Jejich léčebné působení začíná v okamžiku, kdy se ponoříme do lázně nebo začneme esence inhalovat.

Esenciální oleje obsahují několik tisíc různých chemických molekul, které společně přinášejí terapeutické účinky. Všechny působí antibakteriálně, ale každý má i svá specifika, oleje fungují jako čisticí, detoxikační, energizující či regenerační. Jejich používání může být různé, ale k velmi příjemným způsobům – kromě koupelí – patří jejich „šíření“ pomocí elektrického difuzéru. Ten je však určen pro přírodní oleje. Pro „chemické vůně“ jsou určeny strojky, které se pouze zasunou do elektrické zástrčky. Díky regulátoru si můžete nastavit intenzitu vůně podle přání, průměrně vám náplň jedné vůně vydrží 90 dnů.

Foto Vagnerplast, AuraUno a Ravak

Z parfémů doporučujeme: chanel chance eau fraiche

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *