Koupelny a toalety

Koupelnové skříňky je třeba přizpůsobit prostoru

Jaká koupelna, takové vybavení

Pořízením koupelnového nábytku krásně zabydlíte jinak studenou místnost a současně získáte úložné prostory na kosmetiku, ručníky a další nezbytnosti. Bohužel však ne každý má možnost plánovat atraktivní designová řešení, jelikož do panelákových koupelen se vejde sotva pračka a koš na prádlo. V tomto případě musíte být zkrátka trochu kreativnější a najít takovou skříňku, která přesně zapadne do vyhrazeného prostoru. Minimálně jedna je naprostou nutností, už proto, abyste si měli kam položit kartáček na zuby.

Řešení pro malé koupelny

Koupelnové skříňky pod umyvadlo jsou skvělou volbou pro menší místnosti. Umyvadlo totiž opravdu v žádné koupelně nesmí chybět a prostor pod ním je obvykle jinak nevyužitelný. Další možností je pořídit si závěsnou skříňku – volný kousek stěny určitě najdete. Pokud vás napadá, že nebudete mít kam pověsit zrcadlo, můžete si vybrat skříňku, která je jedním nebo dvěma zrcadly vybavena. Zkombinovat lze také skříňku a koš na prádlo.

Když se můžete rozjet naplno

Šťastní majitelé rodinných domů nebo prostorných bytů mají příležitost rozehrát svůj designérský talent a kompletně koupelnu vybavit v jednotném stylu. Několik závěsných skříněk, boční sloupy, nejrůznější poličky, skříňky pod umyvadlo i univerzální skříňky, které lze využít i kdekoli jinde – to všechno lze zkombinovat. U specialisty na nábytek Dona shop naleznete ladící soupravy, které lze objednat v jednotném stylu, protože jsou dílem stejného výrobce. A jaký je nejoblíbenější materiál? Rozhodně dřevo ve všech dostupných barvách.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *