Koupelny a toalety

Koupelny s výhledem

Ať jde o ultra moderní, retro či venkovsky laděnou koupelnu, vždy je její plus velké okno či dokonce dveře na terasu. Tento dříve zanedbávaný a ustrkovaný interiér je nyní stejně důležitý jako jiné místnosti bytu. To je v podstatě tím zásadním posunem v zařizování koupelen. Pokud tedy plánujete nový dům či větší rekonstrukci, berte v úvahu, že tmavý a malý prostor s velkým košem na prádlo není místem pro relaxaci. Koupelna dnešní doby si zaslouží mnohem víc!

U VAN stojících volně v prostoru nezapomeňte vhodně vyřešit vodovodní baterii. Lze použít buď vysokou stojánkovou, nebo vystavět vyšší soklík, jako je tomu i v tomto případě. (Duravit)

 

PROSKLENÁ stěna si jasně říká o instalaci volně stojící vany. Pak již stačí jen výraznější skříňka s umyvadlem. (Bluform)

ZMĚNIT lze i celkové pojetí prostoru. Stačí použít místo obkladů speciální stěrku či omyvatelnou výmalbu a obyčejný věšák nahradit křesílkem s odkládacím stolkem. (Inda)

VANA zakončená parapetem okna nabízí praktickou odkládací plochu. Nemusíte zde vystavovat jen kosmetiku, váza s živými květinami či několik svíček bude jistě lepší volbou. (Iris)

TAM, kde je dostatek denního světla a vlhkosti, se dobře povede i živým pokojovým rostlinám. Proč by to nemohla být právě koupelna? (Porcelanosa)

 

Zdroj: Náš útulný byt

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *