Koupelny a toalety

Máte rádi středověk nebo preferujete hygienu?

Bidety se opět začaly vracet do koupelen, což je chvályhodné. Důvody známe všichni, a proto zde nebudeme blíže rozebírat důležitost hygieny intimních partií. Ovšem ne každá koupelna je natolik prostorově velkorysá, aby umožňovala instalaci klasického keramického bidetu. Další nevýhoda keramického bidetu spočívá v náročnosti jeho používání. Pokud se chcete po vykonání potřeby omýt, musíte přesednout z toalety na vedlejší mísu a naregulovat snesitelnou teplotu vody. Tento přesedací akt však nemusíte absolvovat, když si na toaletní mísu nainstalujete přídavný elektronický bidet.

Elektronické bidety představují elegantní variantu, jak pohodlně vyřešit otázku hygieny intimních partií. Modelů elektronických bidetů existuje mnoho. Mezi jejich základní funkce patří omývání po použití toalety, včetně dámské hygieny a funkce sušení. Během omývání lze nastavit polohu trysky, tlak i teplotu omývací vody, stejně jako různé režimy mytí. Důležité však je, že ke spuštění funkce stačí jen jedno stisknutí tlačítka ovládacího panelu nebo dálkového ovladače. Přídavné elektronické bidety dále nabízí možnost masáže intimních partií proudem vody a sušení teplým fénem. Nejmodernější modely jsou navíc vybaveny například uhlíkovým filtrem pachů. Ti nejnáročnější z Vás jistě ocení příjemně předehřátý sedák toalety.

Instalace elektronického bidetu na stávající keramickou WC mísu je velmi snadná. Díky tomu, že šetří prostor, nachází své uplatnění také v malých koupelnách, které nenabízejí jinou možnost. Toto řešení je rovněž velmi estetické. Bidety se pyšní moderním designem. Sedák i jeho kryt je vybaven funkcí pomalého bezhlučného sklápění. A abychom nezapomněli, elektronické bidety mají také ekologický význam. V domácnostech, kde byly instalovány, poklesla spotřeba toaletního papíru o více jak 80 procent. Kompletní nabídku elektronických bidetů i výběr keramických mís vhodných k jejich instalaci najdete na www.elektronickebidety.cz.

Dopřejte sobě i svým blízkým nejvyšší úroveň hygieny!

Výhody a nevýhody – porovnání s klasickým bidetem

Elektronické bidety

+ úspora místa

+ komfortnější hygiena

+ vše v jednom

+ zdravotní přínos

+ výrazná pomoc pro handicapované a starší občany

– potřeba přívodu vody a elektrické zásuvky

Bidety klasické

+ nižší cena

– přesouvání se z mísy na mísu

– nutnost prostoru

Chce se o bidetech dozvědět víc? Obecné informace, zajímavosti i přehled jednotlivých funkcí bidetu najdete na tomto videu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *