Koupelny a toalety

Nejpromyšlenější řešení pro malou koupelnu? Sety BeHappy V a S. A vše se vejde

Vana BeHappy jako součást setu BeHappy V byla speciálně navržená pro malé koupelny. Vyrábí v levé i pravé variantě a v rozměrech 150/160/170 x 75cm. Přední panel je elegantní a usnadňuje instalaci vany. Vanová zástěna zabrání rozstřiku vody po celé koupelně. Pokud se vám vana do koupelny nevejde, zvolte variantu se sprchovým koutem – BeHappy S – klasických rozměrů 90×90 cm, nebo prostornější 120×90 cm.

Bonusem k této koupelně „ v jednom“ je bezpečná elektronika, která splňuje všechny potřebné evropské bezpečnostní normy. Její součástí je nejen světlo -12V, rádio, reproduktor, ale i záznamník vzkazů. Svým milovaným už nemusíte psát. Stačí jeden stisk knoflíku a máte dvacet vteřin na mluvení. Blikající kontrolka upozorňuje na zanechaný vzkaz. Dalším stiskem záznam přehrajete a váš záznamník je opět připraven. Snazší už to nebude.

Celý komplet je dodáván na samonosném ocelovém rámu. Stačí ho pomocí flexibilních hadic napojit na vodu a elektřinu a celý rám i s umyvadlem a příslušenstvím přišroubovat ke zdi.

Vše k sobě patří a vše do sebe zapadá. A v koupelně budete mít vše, co potřebujete.

Více informací na www.ravak.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *