Koupelny a toalety

Prasklá vodovodní trubka? Vhod vám přijde rychlá půjčka

Bleskově zasáhnout a opravit, to není problém

 

Během chvíle přijet a vše dát do pořádku. I od toho jsou profesionální instalatéři. Musíte ale počítat s tím, že včasný zásah se trochu prodraží. Jde ovšem o záchrannou brzdu před případnou ještě větší pohromou, tudíž je pochopitelně každá minuta drahá. Stačí jen zavolat, ale také mít pohromadě dostatek peněz. A to je někdy problém, protože až celá polovina tuzemských domácností podle různých průzkumů nemá žádné hmotné úspory. Nebojte se ale jednat, protože peníze budou po ruce včas – tím si můžete být naprosto jistí. A jaké má půjčka rychle vlastně parametry?

  • Až patnáct tisíc korun na dobu osmadvaceti kalendářních dnů. Zní tohle dost zajímavě?

  • Malý poplatek a splatnost se může ještě prodloužit, a to klidně až o další celé čtyři týdny.

  • Podmínky? Plnoletost, vlastní účet v české bance a trvalý pobyt hlášený kdekoliv v ČR.

To je vlastně vše, snad jen třeba dodat, že půjčka je samozřejmě zcela bezúčelová a nemusíte si s ní tak dělat starosti. Žádné vysvětlování nehrozí, žádné výslechy nepřijdou. Nemusíte se svěřovat nebo poskytovat bližší údaje o sobě než pouze ty vůbec nejzákladnější. Půjčka před výplatou už tak zkrátka funguje!

 

Účinná pomoc pro každou složitou situaci

 

Bez kompromisů, nekonečných proseb a neochotné pomoci z řad příbuzných. Samozřejmě, půjčka se dá sjednat i bez zbytečných přihlížejících, kteří by pak jen šířili další klepy o vás a vaší rodině, tomu je přeci lepší se preventivně vyhnout. Nečekejte proto zbytečně a ihned poté, co dojde k havárii vodovodního potrubí, zachovejte duchaplnost. Okamžitě volejte instalatéra a hned poté, ještě, než přijede, začněte jednat o krátkodobém úvěru, se kterým jej pak obratem zaplatíte. Pokud máte bankomat opravdu nedaleko, doslova a do písmene tím zabijete dvě mouchy jednou ranou, jak praví staré okřídlené pořekadlo!

 

Výplata je daleko, řešení na dosah ruky

 

Ani příliš nesejde na tom, že máte ještě týden před výplatou a dost možná se zaměstnavatel ještě o pár dní zpozdí, protože to má zkrátka dlouhodobě ve zvyku a podobný krok se dá jistě očekávat. Můžete mít peníze v ruce ještě dnes, ba dokonce během příštích pár minut a zaplatit instalatérovi za jeho ochotu a rychlou pomoc hned po vystavení příslušné faktury. Půjde to doslova jako po másle, žádné administrativní zdržení. Vyplníte jen několik málo kolonek, nemusíte psát obsáhlé romány a zpovídat se ze svých dávných hříchů ze studentských let. Jen pár slov, jen pár údajů, včetně potvrzení o příjmu a můžete vyplatit řemeslníka tak rychle, až sám bude překvapený!

 

Nemusí jít jen o poruchu na vodovodu

 

Prasklá trubka nemusí být jediným problémem, kvůli němuž se volá domů zkušený řemeslník. Těch problémů, co klidně mohou nastat, je totiž celá řada. Souvisí nejen s koupelnou a kuchyní, ale také třeba rozvody elektřiny. Zabouchnuté dveře od bytu, když zrovna nemáte po ruce klíč, jsou jedním z mnoha případů, které mohou, ale také nemusí nastat. A je lepší, když jste připraveni na všechny možné alternativy, budete pak o to méně překvapení!

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *