Koupelny a toalety

Prostor a pohodlí

V beznadějné strnulosti však nezůstali výrobci koupelnové sanity a nábytku a design těchto užitných předmětů směřují právě k maximálně praktickému využití místa a úložného prostoru a to navíc s komfortem nadstandardního designu.
Základním prvkem pro pohodlné využívání a provoz kolem umyvadla je dostatek odkládacího prostoru, který řeší široké umyvadlové desky, ve kterých mohou být umístěna dokonce umyvadla dvě, nebo jedno velké (například elipsovité, nebo obdélníkové) umyvadlo, kam se v nejnutnějším případě vejdou dva jedinci bok po boku.

Maximální využití úložného místa nabízí vestavěné skříňky pod umyvadly, jejichž největší předností je fakt, že nezabírají téměř žádné místo “navíc“ z celkového prostoru koupelny. Nad umyvadlem samotným pak ve většině případů mohou být umístěny skříňky závěsné, nejlépe přímo opatřené zrcadlovými dvířky, které decentně skryjí všechny hygienické potřeby. V menších koupelnách pak můžeme stejně jako v ostatních bytových prostorách využít nabídky výrobců na vestavěný nábytek na míru, který je sice lehce finančně náročnější, vzhledem k nárokům provozu v této vytížené místnosti se však jistě tato investice vyplatí.

Zdroj FOTO: Villeroy@Boch

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *