Koupelny a toalety

SAPHO LEGRO | Celoskleněné sprchové zástěny

V dnešní době se však tato místnost stala místem pro potěšení smyslů a relaxaci, kde rádi trávíme svůj drahocenný čas. Nejen funkčnost, ale také líbivý design jsou nejdůležitější kritéria, která upřednostňujeme při výběru sprchového koutu.

Proto řada sprchových zástěn SAPHO LEGRO osloví i ty nejnáročnější zákazníky, kteří touží po naprosto dokonalé a designově výjimečné koupelně. Velmi přitažlivý a atraktivní design zástěn je umocněn precizním zpracováním každého detailu se zárukou vysoké kvality. Skleněné plochy z čirého bezpečnostního skla jsou ošetřeny unikátní vrstvou proti usazování vodního kamene, což Vám zaručí, že zástěna bude potřebovat jen minimální údržbu, aby se celé roky blýskala jako nová. Bezrámová pantová zástěna se stěnovým profilem obsahuje hliníkový kryt, který Vás zbaví pohledu na montážní šrouby. SAPHO LEGRO se stala fenoménem dnešní doby. Tato nová technologie vytváří pocit velkého, vzdušného prostoru, který nemá hranice.

K takové, na první pohled originální zástěně se nejlépe hodí sprchové vaničky z litého mramoru. Vynikají nejen svou dlouhou životností, díky své tvrdosti, ale také dodávají danému celku luxusní tón. LEGRO zástěny nám nabízejí nový trend sprchování a díky své úžasné variabilitě najdou své místo i v té nejmenší koupelně.

Na výběr je hned několik variant a provedení pro téměř každé řešení prostoru.

To vše je k dostání ve velmi příjemných a ryze českých cenových relacích.

Kdo má ve své koupelně sprchovou zástěnu LEGRO s mramorovou vaničkou každý den vítá svou koupelnu se slovy: Dobré ráno krásná koupelno!

Celý sortiment si prohlédněte na www.sapho.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *