Koupelny a toalety

SAPHO MARIOKA | Staňte se designérem Vaši koupelny.

Koupelna se za poslední desítky let změnila z místa určeného pouze pro očistu těla, v místo pro relaxaci a odpočinek. Změnil se podstatně i koupelnový nábytek, který nyní prožívá velkou revoluci. Zákazníci vyžadují, aby byl nábytek účelný nejen po stránce funkční, ale také estetické. Tento trend nepochybně splňuje nová řada Marioka, která na první pohled upoutá svým jednoduchým designem a úžasnou barevností.

CREME LINE a DUB FERRARA je určen pro zákazníky, kteří hledají klasičtější barevný vzhled a netouží po výrazné změně svého koupelnového interiéru. Naproti tomu provedení MAKASSAR dodá koupelnovým prostorám exotický a nevšední vzhled, který upoutá na první pohled. V posledních letech se stala moderní i klasická černá, která může působit ve vysoce lesklém provedení naprosto úchvatně a tajemně, zvláště je-li v kombinaci s vhodnými doplňky. Také barva BORDO v lesku patří mezi velmi elegantní a oslnivé barvy moderního koupelnového nábytku. Bordo byla vždy znakem aristokracie a tudíž i dominantou zámeckého stylu a je známo, že nabíjí pozitivní energií a celkově posiluje organizmus.

V jednoduchosti je krása, říká se a tato řada je opravdu krásná a lahodí téměř každému oku. Samozřejmostí je i její variabilnost. Lze si vybrat různé tipy skříněk, které budou přesně vyhovovat Vašim potřebám, barvou, velikostí i šířkou. Nábytek je také vybaven systémem automatického dovření zásuvky, který zaručí tlumené zavírání bez nepříjemného bouchnutí.

To vše lze elegantně doplnit „vychytávkou“, bez které se dnes už snad neobejdeme – zásuvkové světlo s led diodami s pohybovým čidlem Vám vždy věrně poslouží, kdykoliv otevřete svou zásuvku. Tento účelný nadstandard si za lidovou cenu 590,- Kč může dovolit prakticky každý.

TIP PRO VÁS: Vhodným doplňkem koupelnového nábytku Marioka jsou koupelnové baterie řady MODICA, které dodají Vaší nové koupelně osobité kouzlo naprosto sladěného designu. Popularita ostrých hran nijak neklesá a v interiéru takové baterie působí nevšedním dojmem nadčasové elegance. Umyvadlová baterie MODICA 1116-02 Vás doslova nadchne svým nadčasovým designem, který oživí každou koupelnu.

Vše najdete na stránkách SAPHO.cz čí zakoupíte v rámci sítí prodejců a vzorkoven SAPHO po celé ČR.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *