Koupelny a toalety

Středověk (ne)KONČÍ, středověk (NE)trvá

Píše se rok 2011. Přes 500 let v této oblasti hygieny panuje u většiny domácností v České republice středověk. Pro správnou očistu jde zvolit komplikovanější cestu – po toaletě jít do sprchy, či si pořídit keramický bidet. Věříme, že funkci bidetu zde nemusíme představovat, ale u keramického bidetu bývá problém s místem, a obzvláště v malých či panelových bytech. I tak praktičnost druhé mísy, na kterou se musí přesedat není zrovna ideální.

Elektronický bidet je řešením a od této doby není ani nákladným řešením. Není potřeba rekonstruovat, stačí jen místo současného prkénka nainstalovat elektronický bidet.

Je zřejmé, že očista vodou je mnohem důkladnější a hlavně jemnější, než otření toaletním papírem, který po použití toalety většinou používáme. Nespornou výhodou přídavných bidetů je možnost omytí ihned po vykonání potřeby, aniž bychom se museli přesouvat do sprchy či na samostatný bidet. Přídavný bidet ocení tedy zejména handicapovaní lidé, senioři, děti či těhotné ženy, stejně jako kdokoli jiný, kdo dbá o správnou hygienu intimních partií.

Očistu vodou je možné kombinovat též s funkcí masáž, což je velmi účinná prevence hemeroidů. V případě, že uživatel již těmito obtížemi trpí, pomáhá vodní masáž ke zmírnění obtíží, jako jsou pálení a svědění. Masáž stimuluje prokrvení, stejně tak teplý vzduch při sušení eliminuje potřebu toaletního papíru a minimalizuje dráždění pokožky.

Jsou-li bidety využívány pravidelně, mohou zejména u žen ulevit při zánětech močového měchýře a eliminovat kvasinkové infekce.

Přídavné bidety jsou velmi hygienické, protože trysky, kterými je prováděna intimní hygiena, jsou vždy před a po použití automaticky vyčištěny. Např. veškeré modely bidetů na www.elektronickebidety.cz jsou vyrobeny z anti-bakteriálních materiálů, zajišťují tak maximální hygienu a jsou zde popsány i všechny funkce a ostatní výhody elektronických bidetů.

Středověk skončil, píše se rok 2011. Zvyšte úroveň své hygieny výš i Vy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *