Koupelny a toalety

Užijte si koupel s vaší oblíbenou hudbou a zábavnou elektronikou

Chytrým řešením je bezpečná koupelnová elektronika speciálně vyvinutá pro oživení a zútulnění vaší koupelny či WC.

Už nebudete muset vylézat z vany jen proto, že si chcete zhasnout světlo, přeladit stanici, přidat hlasitost nebo pustit ventilátor. Bezpečná elektronika zpříjemní pobyt v koupelně poslechem vaší oblíbené hudby z rádia, CD nebo MP3 přehrávače i iPodu. Vše včetně rádia s možností uložení až tří stanic do paměti lze ovládat bez obav mokrou rukou třeba přímo z vany, a to díky voděodolnému dálkovému ovladači na tužkové baterie bez zbytečných kabelů. Lze ho umístit naprosto kamkoli, nad vanu, do sprchového koutu, abyste ho měli stále v dosahu.

Systém obsahuje řídicí jednotku s napájecím zdrojem, rádio s reproduktorem a dálkový ovladač. Všechny prvky systému mají elegantní design a jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, které jsou schopné spolehlivě a dlouhou dobu odolávat i prostředí se zvýšenou vlhkostí. Lze si vybrat z množství volitelných doplňků. Systémy je možné instalovat do nové i stávající koupelny bez nutnosti většího stavebního zásahu. Systém se jednoduše zabuduje do sádrokartonového podhledu nebo máte na výběr variantu pro koupelny bez podhledu, systém stačí přišroubovat na strop.

Kromě rádia vám oba systémy umožní poslouchat vaši oblíbenou hudbu z jakéhokoli přehrávače (MP3, MP4, CD, iPod, PDA, MC, LP, PC, Notebook, TV… atd). Stačí jen dokoupit k systému běžně dostupný frekvenční vysílač (transmitter) a naladit systém na stejnou frekvenci. A můžete začít poslouchat svou oblíbenou hudbu nebo zprávy v koupelně, a to bez složitého propojování kabely a bez rizika poškození přehrávače ve vlhkém prostředí.

Zdroj a foto: RAVAK

Přečtěte si další zajímavé články na téma koupelny a toalety

Prohlédněte si související katalogy

Prohlédněte si fotografie koupelen a toalet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *