Krby a vytápění

Kondenzační kotel, který nepřehlédnete

 

Barevné varianty (bílá, červená, rubínová, stříbrná nebo černá) umožňují sladit kotel s interiérem.  Díky tomu nemusí být instalován pouze ve sklepě nebo suterénu, ale je možné jej umístit například do chodby, koupelny nebo pokoje.

 

Kromě vnějšího pláště je kotel výjimečný i svými užitnými parametry. Vyznačuje se vysokou účinností, nízkou spotřebou plynu a také nízkou hlučností. Výměník kotle je vyrobený z kvalitní nerezové oceli a kotle jsou dodávány ve 3 variantách použití: pouze pro vytápění bez možnosti ohřevu teplé vody, s průtokovým ohřevem teplé vody, nebo s přípravou na připojení externího nepřímotopného zásobníku. Každá varianta nabízí široký rozsah regulovatelnosti výkonu od 5 do 24 kW. Kotel NAOS K4 je vhodný k napojení jak do systémů s radiátory, tak i s podlahovým topením.

 

VIADRUS nabízí originální design i kvalitní vnitřní provedení kotle NAOS K4 za velmi příznivou cenu, která se pohybuje již od 24 190 Kč bez DPH. Do konce srpna 2014 je navíc možné získat při zakoupení 1000 Kč zpět přímo od VIADRUSu.

 

Výjimečnost kotle NAOS K4 dokládá i řada získaných ocenění. Například cenu GRAND PRIX za originální design na mezinárodním stavebním veletrhu FOR THERM 2013 v Praze nebo Zlatou medaili na pražském Aquathermu. Na výstavě INFOTHERMA 2014 byl kotel hodnocen účastníky jako nejzajímavější novinka ze všech vystavovaných exponátů. Na Slovensku získal kotel Zlatou plaketu na výstavě CONECO/RACIOENERGIA za skloubení ceny, výkonu a atraktivního designu.

 

Další informace o českém výrobci kotlů společnosti VIADRUS a.s. a jejich produktové portfolio s podrobným popisem nabízených kotlů najdete na internetové adrese www.viadrus.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *