Kuchyně

Když kuchyně stárne

Nejjednodušší renovací bude použití samolepicí omyvatelné fólie. Že se vám nelíbí? Pak jste se s nimi už dlouho nesetkali. Výběr dezignů a barev dnes totiž zcela jistě uspokojí každého – v nabídce specializovaných prodejců jsou vzory jak přírodní tak barevné v široké škále podob. Pokud pak polep skříněk doplníte o nové úchytky a pracovní desku, můžete docílit velmi nevšedního výsledku, se kterým budete jistě spokojeni.

Práce s fóliemi není nikterak složitá a navíc, pokud se přilepení nepodaří na první pokus, lze fólii jednoduše strhnout a nalepit jiný kus. V prvé řadě je nutné kuchyňskou linku rozebrat, respektive odstrojit , odšroubovat úchytky a vytmelit případná poškození. Pokud je povrch dvířek vlivem častého používání nebo poškození nerovný, je vhodnější zvolit fólie s opticky nerovným vzorem. Stopy po nerovnostech zamaskuje vzor, jako je například pytlovina nebo bambusová rohož.

Na celkový vzhled linky má pak zásadní vliv pracovní deska a použitý obklad či materiál mezi spodními. V prostoru mezi skříňkami dnes často vítězí sklo nebo desky s hliníkovou fólií, které lze připevnit přímo na původní dlaždičky.

pračky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *