Kuchyně

Povýšená funkce jídelního stolu

V prvním případě lze ještě ve fázi projektu dostatečně dimenzovat prostor kuchyně tak, aby mohl pojmout i jídelní stůl, v případě druhém však musí nastoupit fantazie a představivost, které společně s nabídkou výrobců nábytku dají vzniknout chytrým řešením, jež umožní i malou kuchyňku pojmout jako alespoň částečně obytnou místnost.

A propos – když jste byli malí, kde jste psávali domácí úkoly? Určitě si většina z nás vzpomíná na podvečery strávené nad slovními úlohami u kuchyňského stolu – pro případnou radu byl rodič vždy po ruce a s každou otázkou nebylo třeba běhat z dětského pokoje do kuchyně. I mladá maminka určitě ocení, bude-li mít při vaření svou ratolest vždy na dohled – i u malého stolku si může spokojeně malovat nebo hrát.

Větší jídelní stůl zase poslouží jako ideální plocha pro stolní hry. Kdo si vzpomíná na éru Dostihů a sázek, určitě potvrdí, že kromě podlahy to byl právě stůl, který se stával pomyslným závodištěm. A protože velkých deskových her přibývá a protože se jedná o činnost dětské duši (a nejen jí) určitě prospěšnější než sledování televize, neměl by „rodinný“ stůl v domácnosti chybět…

Rádi nakupujete výhodně a se slevou? Pro slevové kupóny oBydleni.cz klikněte zde

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *