Kuchyně

Zdravě bez hrnců a pánve

V troubě lze díky ní bez zbytečných ztrát vitaminů, minerálních látek a stopových prvků připravit nejen zeleninu, ale také maso, knedlíky, rýži či těstoviny. Ve velkoobjemových troubách pracujících s horkou párou můžete navíc připravovat celé menu najednou, aniž byste se museli bát smíchání pachů a chutí jednotlivých jídel. Tím ušetříte nejen čas a důležité látky, ale také energii.

Nejnovější modely zvládají i rozmrazování pokrmů a jejich ohřev. Nechybí jim ani přehledný multifunkční LCD displej a senzorové bezdotykové ovládání. Samozřejmostí bývá i elektronický časovač (až 60 minut), indikátor hladiny vody se signálním tónem (upozorní vás, kdy je třeba do vyjímatelného zásobníku doplnit vodu) a dětská pojistka.

Konec samotného pečícího procesu ve většině modelů oznamuje signální tón. Díky nerezovému vnitřku a výklopným dvířkům se trouby snadno čistí. Pokud jste se do horkovzdušné trouby právě zamilovali a chystáte se ji pořídit, při nákupu se zajímejte rovněž o délku záruky a servisní služby – ne každý výrobce poskytuje stejné podmínky.

FOTO AMICO, DREAMSTIME

Spalovač tuků hydrocut max

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *