Nové hnízdo

Chcete bydlet nedaleko Prahy, ale přitom v klidné lokalitě? Žádný problém

Úvaly jsou krásné městečko rozprostírající se ve střední části okresu Praha-východ. Oblíbené je pro svou polohu, neboť od centra Prahy je vzdálené pouze 20 kilometrů, dále 9 kilometrů od Českého Brodu a 13 kilometrů od Brandýsa nad Labem.

Kupte si rodinný dům se zahradou v rezidenčním projektu

Jestli toužíte po  zajímavě a kvalitně řešeném rodinném domě na dosah centra Prahy a plnou občanskou vybaveností, zaujme vás rezidenční projekt Bydlení Úvaly, který je situovaný v klidné lokalitě obklopené přírodou.

V současné době se plánuje realizace třetí etapy výstavby, v rámci které vyroste 20 energeticky úsporných rodinných domů navržených ateliérem Headhand Architekti.

Proč se rozhodnout pro rodinný dům v Úvalech?

Důvodů, proč investovat zrovna do rodinného domu z rezidenčního projektu Bydlení Úvaly, je hned několik. Jedná se o energeticky úspornou nemovitost z ekologických materiálů, takže vás potěší nízká spotřeba energií, která se pozitivně podepíše na fakturách za elektřinu. Dům je vybaven důmyslným systémem větrání a nechybí ani podlahové vytápění v celém domě.

Pokud si budete chtít zajet do hlavního města, nejrychlejší způsob je vlak, jenž jezdí každých 15 minut. Přidanou hodnotou projektu je okolní příroda protkaná vycházkovými cestami a cyklistickými stezkami, takže můžete ve volném čase vyrazit na procházku nebo se projet na kolech či zaběhat.

Samozřejmostí je také kompletní občanská vybavenost. Vaše ratolesti zde mohou chodit jak do mateřské školy, tak i do základní školy. Dále nechybí zdravotní středisko, banky, supermarkety, přičemž OC Billa je umístěno hned v sousedství a restaurace. V plánu je také výstavba spádové základní školy hned vedle projektu, která by měla otevřít své brány během několika let.

Jaké rodinné domy jsou k prodeji?

Prodej rodinných domů byl zahájen, a tak máte příležitost získat mezi prvními moderní bydlení v blízkosti Prahy. V třetí etapě vznikne 9 řadových domů s dispozičním řešením 3+kk a 5+kk s rozměry od 103 do 125 metrů čtverečních, 2 dvojdomky s dispozičním řešením 5+kk a podlahovou výměrou 130 metrů čtverečních a pro ty nejnáročnější 9 samostatně stojících rodinných domů opět s dispozičním řešením 5+kk o ploše od 130 do 142 metrů čtverečních. Každý si zde najde svůj prostor, vaše děti ocení, že budou mít vlastní pokoj, a vy si zamilujete obývací pokoj propojený s kuchyní a zahradou.

Protože o bydlení v lokalitách, jako jsou Úvaly, je nevídaný zájem, doporučujeme zarezervovat si nemovitost co nejdříve. Více informací najdete na http://www.bydleniuvaly.cz/.

 

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *