Nové hnízdo

Chcete bydlet v prestižní pražské čtvrti? Přestěhujte se na Vinohrady do Rezidence Churchill

A právě snadná pěší dostupnost do centra Prahy a sousedství Riegrových sadů jsou benefitem nově vznikající Rezidence Churchill, která má adresu v Italské ulici.

Hledáte-li komfort s příchutí luxusu, máte rádi funkční a originální design a toužíte spojit své bydlení s přírodou a blízkostí centra, pak je čas zaměřit pozornost na luxusní bytyv Rezidenci Churchill.

 

Rezidence Churchill se pyšní originální architekturou

Bydlení ve vysokém standardu, důraz kladený na vysoce kvalitní přírodní materiály, unikátní architektura od ateliéru Aukett, klimatizace a moderní technologie, funkční design bytů. Toto je jednoznačně charakteristika Rezidence Churchill, kterou najdete i pod výrazem „luxusní byty Praha“. Projekt je aktuálně ve výstavbě, předpokládané dokončení je na jaře 2020. V prodeji je projekt od března 2018, a v současné době je padesát procent bytů prodáno.

 

Jaké byty Churchill nabídne?

Nabídka je pestrá a každý si zde jistě najde své ingredience pro ideální bydlení – apartmány se zahrádkami, menší byty pro jednotlivce, prostorné byty pro rodiny s dětmi.  V nabídce jsou byty v dispozicích od 1+kk po 5+kk. Z apartmánů ve vyšších patrech se otevírá panoramatický výhled na Pražský hrad či Státní Operu a Muzeum, ve spodních patrech jsou byty s předzahrádkami. V podstatě každá jednotka má nějakou svou přednost. Stačí si jen vybrat ten správný byt.

Z Rezidence Churchill budete mít centrum na dosah ruky, a do zeleně coby krok. Riegrovy sady budou vaším sousedem. Vinohrady vzbuzují emoce stejně jako Rezidence Churchill. Vzbudila zvědavost i ve Vás, je tedy nejvyšší čas podívat se na prodej bytů Praha Vinohrady.

 

 

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *