Nové hnízdo

Důvěryhodná realitní kancelář je při prodeji nemovitosti klíčová

Nejlepší jsou zkušenosti ostatních

Ne každá realitní kancelář může nabídnout spolehlivé a profesionální služby. Tak jako všude jinde, i v tomto případě si musíte vybrat dobře. Nejlepší možnost je řídit se osobním doporučením. To však lze jen v případě, že máte v okolí někoho, kdo nedávno realizoval prodej bytu či domu. Jestliže byl se službami spokojený, je jisté, že budete spokojeni i vy. Přínosné jsou i recenze a zkušenosti cizích lidí, které se můžete dočíst na internetu v různých diskuzích. Pokud jste si již předběžně vybrali realitní kancelář, se kterou chcete spolupracovat, je pravý čas přijít na osobní návštěvu.

Všímejte si všeho

Při návštěvě sídla dané realitní kanceláře si všímejte zejména toho, jak je společnost velká, kolik má zaměstnanců, jakým dojmem na vás pracoviště působí a zda jsou makléři opravdu profesionály ve svém oboru. Klíčový je také přístup, jaký k vám mají. V případě, že jsou ochotní se vám ihned věnovat, zodpovědět všechny vaše otázky a neskrývají nic ze svých pracovních postupů, bude se jednat o solidní firmu. Vždy je lepší spolupracovat s velkou a zavedenou společností, která se může pochlubit prokazatelnými výsledky.

Co vše za vás vyřídí

Při schůzce si nechte vysvětlit, co vše je realitní kancelář schopná vyřídit. S prodejem se totiž pojí velké množství nezbytné administrativy. Nechte si podrobně vysvětlit všechny podmínky, jako je pojištění, výše provize a úkony provedené na úřadech. Dobrá realitní kancelář by vám také měla poskytnout kompletní poradenství, konzultace a také odhad ceny nemovitosti. Jen tak zjistíte, zda se vyplatí s danou společností spolupracovat.

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *