Nové hnízdo

Rezidence Modřanka – 5 důvodů, proč si ji zamilovat

Lokalita a uspořádání

V sousedství prvorepublikových vil vyrůstají moderní bytové domy, které svou polohou, komfortem a příznivou cenou okouzlí nejednoho zájemce.

Rezidence Modřanka patří mezi významné developerské projekty Prahy 4. Výstavba je rozdělena do několika fází a celkem chce nabídnout zájemcům 292 nových bytů o velikosti 30-160m2 s dispozicemi 1+KK až 5+KK. Celý projekt zahrnuje výstavbu čtyř bytových domů, jejichž součástí bude i jedinečné travnaté atrium se stromy a dětským hřištěm.  Některé bytové jednotky budou opatřeny zasklenými lodžiemi, obyvatelům bytů v nejvyšších patrech budou sloužit prostorné terasy. Těm, kteří zvolí bydlení v přízemí, se jistě budou líbit zelené předzahrádky. Výhled na Vltavu z bytů ve vyšších patrech si užijí nejen romantické duše. Originální pojetí fasád pak jistě ocení milovníci umění.

Centrum na dosah ruky

Developerský projekt je zasazen v blízkosti vilové čtvrti a svým obyvatelům poskytuje veškerou občanskou vybavenost. V dosahu najdete školy, školky, poštu, restaurace a polikliniku. Za zábavou a nákupy se můžete vypravit do nákupního centra Novodvorská, kde najdete i množství dalších služeb.  Ačkoli je projekt situován v příjemném prostředí přírody, do centra se dostanete lehce během krátké doby. V blízkosti se nachází autobusová zastávka, do 5 minut pěšky je dostupná tramvajová zastávka a 10 minut od lokality staví vlak.  Do půl hodiny byste se tedy měli dostat městskou hromadnou dopravou na Hlavní nádraží či Karlovo náměstí. V budoucnu je plánována i modernizace hlavní přístupové komunikace – Komořanské ulice.

Příznivá cena i financování

Bydlení v moderních bytech na dosah centra a přesto v přírodě za příznivou cenu? Co víc si přát? S financováním hypotéky vám pomohou profesionálové ze společnosti Hypoasistent. Hypoteční makléři spolu s vámi vyberou nejvhodnější produkt odpovídající vašim potřebám a požadavkům a nabídnou vám k němu široké spektrum výhod. Prodej bytů byl již zahájen, proto neváhejte a informujte se o detailech.

Relax i aktivní odpočinek

Milovníci vycházek a sportu si v lokalitě Modřan přijdou na své – příroda a řeka v blízkosti rezidence nabízí celou řadu příležitostí, jak trávit volný čas. Příznivci cyklistiky jistě ocení několik cyklostezek vyskytujících se v blízkém okolí Modřanské rokle. Tímto přírodním parkem také prochází turistická značka a naučná stezka vhodná především pro rodiče s dětmi.  Odrostlejší děti a ti z vás, kteří se rádi věnují sportu aktivně, si určitě oblíbí Freestyle park Modřany s půjčovnou inline bruslí, hřištěm na plážový volejbal, pétanque nebo golf.  Pokud se věnujete golfu více než ostatním sportům, jistě oceníte i nedaleký golfový resort Hodkovičky. Tenisté si mohou zatrénovat na kurtech tenisového centra Tempo.  V nedalekém sportovním areálu Hamr-Braník najdou hřiště ti z vás, kteří se věnují fotbalu či volejbalu. V zimě je šance využít multifunkční sportovní halu, která se nachází přímo v tomto areálu.

Kouzlo řeky a jejího okolí

Vltava má v každém ročním období svoje kouzlo – krásu jejích břehů můžete objevovat jak s kočárkem, tak na kole či inline bruslích. Z pravého břehu se můžete vydat přes Braník až do centra města. Pokud se vydáte opačným směrem, dorazíte do Komořan či na Zbraslav, kde můžete obdivovat expozici Národní galerie umístěnou v překrásném zbraslavském zámku. Pokud se rozhodnete prozkoumat levý břeh řeky, převeze vás na místo malebný lodní přívoz se sezónním provozem z přístaviště v blízkosti nádraží Modřany. Na levém břehu pak objevíte chuchelské závodiště a podél Berounky se můžete dostat do Radotína a dál.  Ať už se vydáte kterýmkoli směrem, řeka a její okolí vás jistě očaruje.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *