Nové hnízdo

Tee House jsou luxusní penthousy v samotném srdci Beskyd

Čeladná je často označována jako české Beverly Hills, přičemž samotný resort Tee House je určen náročným zájemcům prahnoucím po luxusním bydlení.

Tee House láká na aktivní odpočinek

Ve volném čase se nudit rozhodně nebudete, protože resort Tee House nabízí spoustu možností sportovního vyžití. Ostatně na své si přijdou i příznivci relaxace. V nabídce jsou momentálně exkluzivní horské apartmány v dispozicích 1+0, stejně tak i nadstandardní penthousy v dispozicích od 1+kk do 5+kk. Co se týče služeb, i jejich nabídka je pestrá. Objednat si můžete donášku jídla z restaurace a concierge služby, stejně tak se nemusíte starat o úklid apartmánu, neboť ten provádí domovník. Vy si přijedete do Beskyd pouze užívat.

Přední výhodou bydlení v Tee House je přítomnost vyhlášeného resortu Golf Čeladná, kde si zahrajete golf na jednom z mistrovských PGA hřišť.

Penthouse či apartmán jako investice

Developerský projekt Tee House je vskutku rozmanitý, přičemž horské apartmány vám budou přizpůsobeny na míru vašim představám a preferencím. O sportovní i rodinné apartmány a penthousy je obrovský zájem, a tak je značná část už prodaná či rezervovaná. Jedná se i o jedinečnou investici, například sportovní apartmány v dispozici 1+0 mají celkové zhodnocení až 12 % ročně (finanční + v poskytnutých službách), což se z investičního hlediska rozhodně vyplatí.

Jestliže tedy máte o apartmány na horách zájem, kontaktujte Business Managera Daniela Waclavka, který Vám poskytne veškeré informace a pomůže s výběrem vhodného apartmánu či penthouse. Veškeré kontakty najdete na webových stránkách projektu www.teehouse.cz

 

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *