Obklady a dlažba

Dlažba, která lahodí oku a odolává

Ochrana proti nečistotám

Získáte oku lahodící venkovní dlažbu, která je současně ekologická a mrazuvzdorná. Výrobce totiž používá nejmodernější dostupné technologie. Například některé lisované dlažby jsou díky speciálnímu povrchovému zušlechtění odolné vůči škrábancům a i po dlouhé době si stále udržují původní vzhled a barvu. Toto ošetření a vytvrzení povrchu představuje spolehlivou ochranu také proti obávaným nečistotám. Po blátu, vylitém oleji nebo žvýkačkách nezůstanou žádné stopy, zámková dlažba stačí jednoduše omýt tlakovou vodou se saponátem. Odolný povrchový film zabrání průniku nečistot hluboko do struktury materiálu.

Odpuzuje vodu, ale „dýchá“

Zámková dlažba položená třeba na prostranství před vaším domem bude mít dlouho i další vlastnosti, které oceníte. Postará se o to impregnace povrchu, jenž pak vstřebává menší množství vody, odpuzuje ji a chrání barvy a povrchové struktury proti nejrůznějším vlivům. Ochranná vrstva ale současně propouští vodní páry a dovoluje dlažbě takzvaně dýchat.

Při výběru se meze vaší fantazii nekladou. Kombinovat můžete oblíbenou dlažbu imitující dřevo, přírodní kámen nebo použít elegantní desky s vzhledem pískovce či slonoviny a mnoho dalších vzorů a barev. Nechte si třeba poradit. Pošlete svoji základní představu a zdarma získáte od odborníků návrh s projektem, který by vás mohl zaujmout.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *