Okna a dveře

Bezpečnostní dveře do domu? Ohlídejte si certifikaci!

Škody z vloupání se pohybují v řádech miliard korun ročně. Podle průzkumů bezpečnostních agentur se zloději do domů nejčastěji dostávají oknem, do bytů pak nedostatečně zabezpečenými dveřmi. Odrazují je kamerové systémy, alarm i hlídací pes.

Každá překážka je pro zloděje nežádoucí

Co z těchto statistik vyplývá? Zabezpečte svá dveře i okna (účinná bývá i fólie na sklo), pořiďte si kamerový systém, alarm a hlídacího psa a budete v bezpečí. Ne sice stoprocentně, ale zloděj to u vás rozhodně nebude mít snadné a je pravděpodobné, že půjde o dům dál. V podstatě každá překážka je pro něj nežádoucí.

Chraňte svůj majetek! Je přeci váš!

Takže, buďme konkrétní. V tomto článku se zaměříme na dveře do domu i bytu. Svou pozornost věnujte především českým výrobcům, ne pouze dodavatelům. Na trhu se totiž setkáte i s nekvalitními produkty sériové výroby z Polska i Číny. Na první pohled je od certifikovaných bezpečnostních dveří nepoznáte. A pohled druhý může být i poslední. Dveře budou zdemolované a váš byt vzhůru nohama. 

Dveře do domu? Jedině certifikované!

Jedním z důkazů kvality pořizovaných bezpečnostních dveří je již zmíněná certifikace. Kvalitní bezpečnostní dveře do domu disponují bezpečnostním certifikátem a patřičnými termoizolačními vlastnostmi, dveře do bytů navíc dle zákona musí být ještě protipožární.

Věřte značce!

Zárukou kvality je samozřejmě i renomovaná značka. Jedny z nejbezpečnějších dveří například najdete v portfoliu značky Next, jejíž předností je, že zákazníkům nenabízí jen produkty jako takové, ale samozřejmě i veškeré doprovodné služby. Zdarma k vám například vyšle konzultačního technika, který přímo na místě doporučí nejvhodnější model právě pro vaši nemovitost. Včetně nezbytného příslušenství v podobě doplňků, kování a vložky (pozor, ty musí být certifikované ve stejné bezpečnostní třídě jako dveře!). 

Nonstop zámečnická pohotovost

Budete-li s nabídkou souhlasit, do dvou měsíců se k vám dostaví montéři a vaše nové dveře vám profesionálně nainstalují. A konečně budete moci v klidu spát. Součástí služeb je samozřejmě i záruční a pozáruční servis. 24 hodin denně vám například bude k dispozici zámečnická pohotovost. Tak neváhejte!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *