Okna a dveře

Dveře jako lusk: kromě praktičnosti i otázka dobrého vkusu

Vchodové dveře jsou vizitkou vašeho domova. Dělají první dojem na hosty, které si domů pozvete, dotváří celkový vzhled ulice a měli by samozřejmě ladit i s interiérem vašeho pečlivě zařizovaného domova. Ačkoliv jsou němé, dokážou toho o majiteli domu prozradit hodně: jestli má dobrý vkus, zajímá se o moderní design, je pečlivý, nebo naopak – o svůj „hrad“ vůbec nedbá. A protože vchodové dveře nejsou šaty, které po pár měsících obnosíte a za pár korun si pořídíte novější model, vyplatí se investovat do takových, které vás ještě dlouho neomrzí.

U osvědčených výrobců se naštěstí můžete spolehnout na to, že se postarají o kvalitu a bezpečnost, zatímco vy si klidně vybíráte provedení přesně podle svých přání.

Dveře, které zaujmou každého!

Důvodů, proč zvolit plastové vchodové dveře, je hned několik:

  • Nízká cena
  • Minimální údržba
  • Rozmanitost designových provedení

Zaměřme se nyní na třetí bod – rozmanitost. Z hlediska vzhledu totiž právě plastové dveře nabízí nejvíc možností: od povrchové úpravy a barvy přesně podle vašeho přání až po nejrůznější doplňky (například okýnka). Vy sami si zvolíte, jak má vypadat profil dveří a jakou výplň k němu doladíte. Pro ilustraci jsme pro vás vybrali dvě zajímavé varianty, které nabízí výrobce okenních a dveřních profilů Inoutic:

  • Exkluzivní a trendy: Do moderních soukromých i komerčních budov se skvěle hodí působivé dveře s kovovým vzhledem, kterého dosáhnete díky výběru prémiových barev Titanium Plus. Nic nezkazíte decentním šedým odstínem, který je teď v módě. Ať už upřednostníte plastovou, skleněnou nebo hliníkovou výplň, máte jistotu, že bude s profilem dveří dokonale ladit.
  • Nestárnoucí klasika: Představte si majestátní dveře, které dominují rodinnému domku na předměstí. Dřevěné si ale vyžadují náročnou údržbu – zvolte proto plastové dveře s povrchovou úpravou spolehlivě imitující kresbu dřeva. Dveře v přírodním odstínu rustikální třešně vám připomenou babiččin dům na venkově – na pohled jsou k nerozeznání!

Konfigurátor barev: otestujte si různé varianty online

Nejste si jistí, jaký styl a barva dveří se nejvíc hodí k vaší stavbě? Než si zamluvíte konzultaci u prodejce, využijte šikovný online konfigurátor barev, který nabízí společnost Inoutic. Stačí vložit fotografii domu a víte přesně, jak na něm zvolené dveře budou vypadat!

A co kvalita?

Při výběru dbejte o to, aby výrobce používal kvalitní a odolné fólie – jejich výhodou je dlouhá životnost. Fólie na rozdíl od nástřiku nemění v průběhu let svůj odstín, jsou odolné proti výkyvům teplot a UV záření a nemusíte o ně nijak zvlášť pečovat. I po letech tak budete mít přesně takové dveře, jaké jste si koupili.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *